15. syyskuuta 2017

Uuden blogin ensimmäinen julkaisu.


Nostan tähän heti alkuun, että en ole näin tylsä ihminen kuin  ensimmäinen postaus antaa olettaa. Tässä kirjoittaessa on vähän sama fiilis, kuin olisi ensi treffeillä ja sulta kysytään turhia asioita, jotka on sulle itsellesi itsestäänselvyyksiä. Voitaisiin hypätä suoraan siihen vaiheeseen, kun riidat syntyy tiskivuoroista ja sängyn petaamattomuudesta...

''Useinmiten hyvän tuulinen satujumppaaja, joka rakastaa hyvää ruokaa ja viiniä. Samassa paketissa rempseän realistinen ylisisustaja, lorauksella liian vahvaa kahvia.'' 

Ennen blogin julkaisua laitoin sivussa näkyvän esittelytekstin kaverilleni. Tultiin siihen tulokseen ettei minua voikaan kuvailla paremmin. Blogi tulee olemaan aika sekametelisoppa, jossa kerron mun päivittäisestä elämästä. Käyn useana päivänä viikossa salilla, tykkään tehdä ruokaa, rakastan leipomistä, lenkitän kääpiöpinseri Mindiä ja sisustan asuntoa uuteen järjestykseen, jos tylsyys iskee. 
Jos nyt kuitenkin päästäisiin siihen kuka minä olen ja missäpäin vaikutan?

Nimeni on Riikka ja asun nykyisin Tampereella. Vasta näin kesän täällä asuneena, Tampere on vienyt sydämeni ihan kokonaan. Asunnon löytyminen ei ollut helppoa, koska perheessä on koira. Tällähetkellä olen enemmän kuin tyytyväinen asunnon sijaintiin ja itse asuntoon. Olen valmistunut Tilasuunittelu Artesaaniksi noin vuosi sitten ja koti kokee pieniä muodonmuutoksia melkein viikoittain.

Sisustamisen lisäksi perus arkeen kuuluu salilla käynti. Nimenomaan käynti, enhän mä siellä tosissani treenaa. No ei, sali on ollut osaelämää varmaan 15vuotiaasta saakka. Plussana asunnolle, sali on aivan vieressä. Olen salin ulkopuolella todella laiska ja mukavuudenhaluinen henkilö. Siitä syystä olen enemmän, kuin iloinen lyhyestä kävelymatkasta. Nyt kun nämä pakolliset on käyty läpi, voin puhua loppuun vähän muutakin tietoa itsestäni. Mulla on joskus kauan sitten ollut blogi. Olin silloin yläasteella. Tässä on vierähtänyt varmaan neljä vuotta, kun olen ajatellut blogin uudelleen perustamista ja tässä sitä nyt ollaan. Luulen hiukan aikuistuneeni ja tähän blogiin tulen kirjoittamaan myös kantaaottavia julkaisuja ja mielipiteitä. Toivon että blogissa päästään myöhemmin keskustelemaan ja mielipiteitä putoaa kommentti boksiin. Mä kuulun niihin ihmisiin, jotka rakastaa keskusteluja ja väittelyitä! Voisin koko yön istua kavereiden kanssa ihan vaan juttelemassa. Aidot  keskustelut on sitä parasta antia. 


Tähän lopetukseksi lupaan päivitellä useasti. Nyt se on sanottu äänen, eikä enää kehtaa olla päivittelemättä.

-Palaillaan!KUVAT 

Erik Siekkinen 

https://www.instagram.com/eriksiekkinen/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti