12. lokakuuta 2017

Olohuone syystunnelmissaOlen lähiaikoina ollut paljon yksin ja pidän ''yksinäinensusi'' kausistani. Tämä on myös yksi niistä syistä, miksi haluan kokea kotini olevan viihtyisä ja minun näköiseni. Olen mielelläni yksin, enkä koe olevani yksinäinen. Tottakai kaikella on rajansa ja pidän ihmisten näkemisestä, mutta yksin oleminen tekee omalle pääkopalleni hyvää. Saatan viettää iltaa koirani kanssa vain sohvalla istuen. En löhöä, en katso tv:tä  tai someta. 


Kunhan istun ja juon teetä, ilman meteliä. 


Pidän mukavista, lämpimistä ja erilaisista tekstiileistä. En voisi kuvitella asuvani minimalistisessa kodissa. Minun sohvalleni kuuluu paljon tyynyjä, taljoja, vilttejä ja koira. Erilaiset pinnat tuovat kotiin eloa ja persoonallisuutta. Olen aivan hurahtunut boheemin vivahteisiin koteihin. Googlettelen innoissani kuvia. Olisi hieno käydä joskus kodissa, jossa vain taivas on rajana. Boheemin kodin sisältö ei rajoitu tiettyihin väreihin tai materiaaleihin. Luultavasti kovin boheemi sisustus ei rantaudu omaan kotiin, mutta pidän siitä ja se miellyttää silmiäni. Mutta toisaalta, koskaan ei saa sanoa ei koskaan.

Juuri nyt olohuone koostuu vaaleista sävyistä. Puhdas valkoinen on vaihtunut luonnonvalkoiseen. Lampaantalja saapui kerroksellisesti lattialle, tuikut ja kynttilät ovat lisääntyneet. Vaikka olohuone on pieni, siellä ei ole ahdasta taikka liian täyttä. Seuraavien kuvien alla:


Kahdeksan asiaa, joista huomaan syksyn saapuneen.Yksi - Kynttilät ja tuikut valtaavat kodin.

Kaksi - Teemukeja löytyy kokoajan pöydiltä.

Kolme - Lämpimät sävyt siirtyvät tekstiileihin.

Neljä - Lattialle ilmestyy mattoja ja taljoja.

Viisi - Jalkaan vedetään paksut sukkahousut ja sen kanssa lämmin/valtava/ pitkä villapaita.

Kuusi - Vilteistä tulee pulaa. Itselle menee yksi ja koira tarvitsee majaansa ainakin kaksi. (Vain kääpiöpinseri jutut)

Seitsemän - Villasukat ja muut töppöset toimivat  nilkkasukkien tilalla.

Kahdeksan - Netflixin suurkulutus alkaa.
Hyviä fiiliksiä loppuviikkoon. Pian alkaa viikonloppu.

2 kommenttia:

  1. Onpa ihanan näköistä! Mäkin tykkään siitä että sohvalta löytyy vilttiä ja tyynyä ja sen sellaista. Sun kämpän värimaailmakin iskee ihan täysiä, tollaset lämpimät ja maanläheiset sävyt on ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia🍁 kiva huomata, että muillakin on sama maku sisustuksessa. Syksyisin lämpö ja pehmeys on ne tärkeimmät jutut.

      Poista