Omat kauneudenhoitorutiinit

by - lokakuuta 14, 2017


Hei taas. Tällä kertaa ollaan puhumassa kauneudenhoidosta. Itse pidän meikkaamisesta, mutta viihdyn myös meikittä. Näissä kuvissa olen täysin ilman meikkiä, koska koen sen sopivan ihonhoito höpinöihin. Näistä näkyy myös ihoni tämänhetkinen tilanne, joskus olen kamppailut epäpuhtauksia vastaan...

Tulevassa tekstissä kerron omia ihonhoitorutiinejani. En luettele tuotteita tai muita suosituksia. Tässä on omat, hyviksi todetut rutiinini. 
Iho 

1. Pesu. Pesen kasvoni iltaisin ennen nukkumaanmenoa tarkasti, niin että meikkien rippeetkin lähtee. Käytän meikinpoistoainetta silmämeikkeihin. 

2. Kosteutus. Kasvovoidetta käytän kasvopesun jälkeen ja ennen meikkaamista. 

3. Kasvonaamiot. Näitä käytän pari kertaa viikossa. 

 En tarkkaan muista milloin, mutta joskus teininä kasvojeni iho rasvoittui todella helposti ja siihen muodostui paljon epäpuhtauksia, varsinkin otsaan. Nykyään ihoni voi hyvin ja joitain satunnaisia näppyjä ilmenee, mutta ei usein. Ihoni ei kuitenkaan ole tasainen, vaan se on hieman laikukas. 


Kulmat

1. Värjään kulmani kotiväreillä. Vaikka hiukseni ovat luonnostaan tummat, kulmani ovat yllättävän vaaleat. Siksi värjään kulmani tummiksi, se helpottaa arkeani. 

2. Nyppiminen. Vaikka en pidäkään kulmien nyppimisestä, on se "pakko" tehdä. 


Ripset 

 Minulla on luonnostaan pitkät ja tuuheat ripset. Nyt kuitenkin kävin testaamassa niiden värjäämistä. Kävin ammattilaisella ja olin lopputulokseen tyytyväinen. Ripsien värjääminen maksaa n. 15-20 euroa paikasta riippuen. Täytyy varmaan pian varata uusi värjäys. Ripseni ovat kuitenkin aivan suorat ja joskus olen miettinyt niiden kestotaivuttamista, vai miksi sitä kutsutaankaan.


Hiukset

1. Hiustenvärjäys. Joillekin kampaamokäynnit ovat rentouttavia, mutta itse en viihdy yhtään. Tottakai kampaaja voi olla mukava ja juttu luistaa.  Hiukseni ovat kuitenkin todella paksut ja niiden peseminen on tuskaista, varsinkin kampaamopenkissä. Niskaa alkaa aina särkemään värjäyksen ja pesun aikana. Tästä syystä värjäänkin hiukseni kotona.

2. Hiustenleikkaus. Sen suoritan myös aina kotona. Olen kampaajalla käynyt vain muutamia kertoja. 

3. Hiusnaamio. Niitä tulee aina välillä käytettyä ja huomaan eron hiuksissani samantien. Hiuksista tulee keveät ja sileät. 

Olen luonnostani tumma ja lapsena hiukseni olivat tummanruskeat. Aloin kuitenkin värjäämään hiuksiani jo nuorena, enkä osaa täysin sanoa hiusteni luonnollista väriä. Jossain valossa tyvikasvu näyttää vaalealle tumman värin vierellä. Meikki- ja ihonhoitotuotteeni. 

Siitä voisi joskus tehdä vaikkapa oman postauksensa. En käytä kalliita merkkituotteita, vaan edullisia ja keskihintaisia markettijuttuja. Toki ostan myös kalliimpiakin,  mutta yleensä silloin on ale. Pidän meikkaamisesta, mutta en ole nirso tai tarkka tuotteiden suhteen. Tietysti ymmärrän sen, että en voi edullisimmilta tuotteilta vaatia huippulaatua. Mutta minulle nämä riittävät hyvin. 

Kello alkaa jo olemaan sen verran paljon, että pakkaaminen täytyy hoitaa loppuun ja koira käyttää pihalla. Tänään käydään vähän kaupungilla ja ehkä syömässäkin, illemmalla suuntaamme anoppilaan. Kiva mennä käymään, viime kerrasta onkin jo tovi. Pidemmittä puheitta, rentouttavaa viikonloppua!You May Also Like

0 comments

Kiitos kommentista!

Instagram