2. marraskuuta 2017

Raikkaat lakanat

Tykkään tuulettaa petivaatteita ja koristetyynyjä. Vien ne parvekeelle suojaan sateelta, mutta kuitenkin ulkoilmaan. Nyt kun pienet pakkaset ovat saapuneet, tulee peitoista ja tyynyistä entistä raikkaampia. Nyt tuuletin petivaatteita kunnolla ja vahdoin lakanat. Raikkaiseen petiin on ihana pötkähtää pitkän päivän jälkeen nukkumaan. Makuuhuone on muutenkin värimaailmaltaan rauhallinen, eikä siellä ole paljoa kalusteita tai muita minulle ylimääräisiä rojuja.

Joku voisi sanoa makuhuoneemme olevan tylsä ja liian yksinkertainen, mutta se on meidän tyylisemme. Seinälle haluaisin kuitenkin jotain, mutta en vielä oikein tiedä mitä. Huoneen nurkassa on myös koiramme peti, itse nukkuisin mielummin siellä kuin omassa sängyssäni. Mindi (koira) on sen verran hemmoteltu kermapylly, että peti on oikein muhkea ja mikä tärkeintä, siellä on viltti. Mindi nukkuu aina viltin alla. Koska meidänkin petivaatteemme olivat tuulettumassa, vein myös Mindin pedin parvekkeelle. 

Siivoilusta innostuneena käänsin myös makuuhuoneen järjestyksen uusiksi, taas. Hyvänä puolena järjestelyssä on se, että pölyt saavat kunnolla kyytiä. Mikään pölypallero ei jää piiloon, vaan sänkyä siirtäessä kaikki saadaan pois. Puhuin viimeksi viherkasveista, kun kirjoitin makuuhuoneesta juttua ( postaukseen pääset tästä ). Nyt kasvit ovat vastakkaisella seinällä ikkunan vieressä. Ne eivät siis ole vaihtaneet huonettaan, vain seinää. 

Lopuksi haluan vielä sanoa, että itselläni ainakin mukavuus ja raikkaus vaikuttavat uneen. Kannattaa siis panostaa nukkumapaikkaan. Jos nukut hyvin, se vaikuttaa päiviesi kulkuun ja kehoosi. Ammattilaisilta saa apua ja löydät selällesi sopivan patjan. Sen lisäksi viihtyvyyteen ja hyvään ilmaan kannattaa panostaa. Hyvää loppuviikkoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti