17. joulukuuta 2017

UUDISTUNUT olohuone


Hei ja ihanaa sunnuntaita! Viime postauksessa surkuttelin tylsää olohuonettamme ja mietiskelin eri sisutustyylejä. Minulla oli tuolloin paljon aikaa, olla vain kotona ja tuijotella tyhjiä seiniä. Päätin reipastua ja vihdoin maalasin olohuoneeseen tehosteseinän. Sinänsä hassua, että maalaaminen on ollut suunnitelmissa jo kesästä asti, mutta sitä ei ole vain toteutettu jostain kumman syystä. Nyt olisi siis hyvä aika uudistaa olohuonetta ns. vanhoilla suunnitelmilla juoksematta harkitsemattomasti perä edellä puuhun. 

Maalasin seinän harmaaksi (yllätys yllätys), mutta en halunnut siitä tasaista. Vetelin kapealla telalla sinne tänne ja pinnasta tuli juuri niin elävä, kuin olin halunnut. Maalia jäi reippaasti yli ja jos joskus haluan seinästä tasaisen, on se helppo tasoittaa. Käytin seinään Clas Ohlsonilta löytyvää Seinämaali 7 - sävyssä Mountain Rock. 


Maalin löydät täältä


Suunnitelmissamme on ollut pitkään myös uuden sohvan ja nojatuolin hankinta. Venytimme hankintaa, koska tarkoituksena oli koiranpennun saapuminen taloon, mutta muuttuneista työaikatauluista se ei ole mahdollista juuri nyt. Laitoimme vanhat kalusteet myyntiin facebook kirpparille ja hyvin nopeasti ne jatkoivatkin matkaansa uusiin koteihin. Sohvan suhteen meillä oli tietyt kriteerit. 

Sohvan tuli olla 

-Tukeva

-Ryhdikäs istua

-Ei divaania

-Ilmavampi kuin vanha


Sellainen löytyi yllättäen ikeasta. Olen useissa facebookin sisustusryhmissä ja olen huomannut ikean kalusteiden laadun parantuneen, tai tälläinen käsitys minulla on. Niitä ollaan kehuttu noissa ryhmissä yllättävän paljon ja takuukin on hyvä. Kävimme istumassa useita sohvia ja ryhdikäs sohva löytyi, vieläpä paljon edullisemmin, mitä olimme suunnitelleet sohvan budjetiksi. Laitan loppuun listauksen kalusteista ja niiden nimistä. 

Nyt odotellaan vielä mattoa saapuvaksi. Mainitsinkin viime postauksessa, että löysimme viime viikolla ihanan maton ellokselta ja nyt sitä odotellaan kotiin. Teen varmasti postauksen matosta, kun se saapuu. Minulla on myös jemmassa uusi juliste olohuoneen seinälle, tuomaan väriä. Nyt kuitenkin keikun kehyksen valinnassa. Eiköhän sekin olla saatu seinälle, viimeistään matto postaukseen. 

Sohva- IKEA KARLSTAD -3:n istuttava sohva, Kangas Knisa vaaleanharmaa 299,-/ kpl
Nojatuoli- IKEA VEDBO -Lepotuoli, Gunnared tummanharmaa 199,-/ kpl
Maali- Clas Ohlson- Seinämaali 7 -  Mountain Rock 24,95 (8,32/l) 


Rentoa sunnuntain jatkoa ja reipasta tulevaa viikkoa !SEURAA MYÖS 

Instagram- riikkamiettinen
Snapchat- riikkamiettinen

2 kommenttia:

  1. Hieno tuo seinä! Ja kivat kalusteet. Tykkään👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Mekin tykästyttiin seinään ja kalusteisiin🙂

      Poista