8. kesäkuuta 2018

KESÄNI ON TURKOOSI + Olohuoneen sisustus

Hei pitkästä aikaa! 

Kesä ja kärpäset, ne ovat täällä. Hetki nautittiinkin upeista keleistä, lämmöstä ja auringonlaskuista. Vaikka nyt onkin menossa harmaanpi jakso kelien suhteen, odotan innolla tulevaa kesää. Oikeastaan uskon tämän vuoden olevan suurin vuosi elämässäni, koska olen oppinut itsestäni paljon, jo tähän mennessä. Paljon on ehtinyt tapahtumaan, varsinkin asioita joita ei tullut edes mietittyä realistisina vuosi sitten. Ensi viikolla tulee taas lisävuosi meikäläisen ikään ja pakko todeta että koko elämä on vasta edessä (ainakin toivottavasti). Tällä hetkellä on paljon kysymyksiä tulevaisuuden suhteen. Kaikki on elämässä auki ja nyt voi vain pelata korttejaan pöytään, katsotaan mitä ne tuovat tullessaan. 

Päästäkseni itse otsikkoon. Tänä keväänä/kesänä olen hurahtanut sinisen ja vihreän eri sävyihin. Niitä löytyy omasta kodista ja voin todeta niiden myös sulautuvan myyntistailattuhin kohteisiinkin tässä lähiaikoina. Sävyjä on niin monia hempeitä ja rohkeampia, että ei oikein itsekään osaa päättää mitä niistä kotiinsa haluaisi, kaikki kun ovat omalla tavallaan niin kiehtovia...

Kotini on aika kylmän sävyinen, mutta sinne on ripoteltu myös hieman lämpöä. Pinnatuoleissa on tumma, puinen pinta ja sohvaa vastapäätä löytyy (perintö)senkki, jonka väritys on alkuperäinen ja lämmin. Myös sängyllä lepää pellavaa. Vasta hetken koti on tuntunut kodilta, koska vaihdoin järjestystä ja ensimmäistä kertaa panostin siihen tässä asumisen aikana. Olen tehnyt kaikkea muuta kuin panostanut oman kodin ulkonäköön, mutta vihdoin voin sanoa olevani suhteellisen tyytyväinen. Tällä hetkellä on ihan kiva palata kotiin, vaikka koen tämän asunnon edelleen olevan vain pieni vaihe elämässä. Itsessän  asunto on oikein kiva ja lattia on ihanan värinen. Keittiö on lempparini tässä asunnossa. Voisin siitä tehdä tulevaisuudessa oman postauksensa.

Kesäisin harrastuksiini kuuluu auringonlaskun katselu ja minulla onkin vakiopaikka tässä lähistöllä. Samaisella aallonmurtajalla pönötin jo viime kesänä nauttien järveltä humisevasta tuulesta ja illan viimeisistä auringonsäteistä. Se on täydellinen paikka rauhoittua ja tuntuu että oma ajatusmaailma kirkastuu joka kerta. Parasta kuitenkin kyseisessä paikassa on tuoksu, joka kiemurtelee ilmassa hipoen veden pintaa. 

Näihin tunnelmiin ja elämän eri sävyihin jääden, palaillaan!


SEURAA MYÖS

Instagram- riikkamiettinen
Snapchat- riikkamiettinen


Ps. Yrityksemme instagramista voit käydä kurkkimassa kättemme jälkeä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti