10. kesäkuuta 2018

Kurkistus keittiöön ja parvekkeelle

Morjesta! Edellisessä postauksessa lupasin kertoa kompaktista keittiöstäni. Kyseisen postauksen pääset lukemaan TÄSTÄKeittiö on pieni ja ruokapöytäni on olohuoneen puolella, ensimmäisessä kuvassa oikealla, rajautuen juuri ja juuri pois kuvasta. Tiskikonetta minulla ei ole, enkä ole kokenut sitä ongelmaksi. Keittiöstä löytyyy pesukone, joka on toimiva ratkaisu pienessä asunnossa, mutta äänestä tulee hieman miinusta. Koska laskutilaa ei ole liikaa, tasoilla pidän vain kahvinkeitintä, käsisaippuaa ja muutamaa lasipurkkia. Tiskiharja ja muut siivousvälineet majailevat kuivauskaapissa, altaan yläpuolella.

Keittiössä parasta on pinnat. Välitila on ihanan eläväinen ja tuo kivasti sävyjä valkoisten ovien rinnalle. Taso on tumma ja siitäkin löytyy hieman yksityiskohtia.  Asun vuokralla, joten minulla ei ole antaa tietoja pinnoista tai kodinkoneista. Keittiöstäni on myös käynti parvekkeelle, josta onkin muutama kuva lopussa. Seuraavaksi tärkeimpiä plussia ja miinuksia.


Keittiöni

Plussat
  • Pinnat / Ulkonäkö
  • Kaappitila
  • Laattalattia /Ulkonäkö + Koiralla on vesikippo keittiössä
  • Liesi /Helppo pitää puhtaana
  • Jätteiden lajittelulle on tilaa / Tiskialtaan alla vetolaatikko

Miinukset
  • Pesukoneen pitämä ääni
  • Kapeahkot vetolaatikot / perinteiset aterinlaatikostot liian leveitä


Yllä olevaa listaa tarkastellessa huomataan, että voitolle jäädään. Pidän keittiöstäni paljon ja se on järjestykseltään oikein hyvä. Jääkaappi on pieni, mutta sopiva yhdelle. Jääkaapista löytyy myös pakastinlokero. Pieneen tilaan on tehty hyvännäköinen ja ennen kaikkea TOIMIVA keittiö. Pidemmittä puheitta, seuraavaksi löydät keittiöstäni kuvia. 

Mukavaa alkanutta viikkoa!SEURAA MYÖS

Instagram- riikkamiettinen
Snapchat- riikkamiettinen2 kommenttia: