18. syyskuuta 2018

Jos en seuraakaan sua instassa?
Morjesta! 
Pitkästä aikaa puran vähän ajatuksia postaukseen. Nykyään some ja siellä muiden seuraaminen tuntuu olevan monelle enemmän velvollisuus, kuin oma tahto. Olen itsekin lopettanut monen tilin seuraamisen viimeisen vuoden aikana. 

Mutta miksi?

En ole kertaakaan ajatellut asian olevan henkilökohtainen, vaan tilikohtainen. Alan seuraamaan instagram-tilejä niiden sisällön takia, harvemmin henkilön takia. Koska pidän instagramiani mm. inspiraation lähteenä, haluan nähdä siellä itseäni kiinnostavia kuvia. Suurimmaksi osaksi seuraamani tilit sisältävät  sisustamista, matkustelua, vaatteita tai muuten silmääni miellyttäviä kuvia. Myöskin viihdyttävät stoorit saattavat saada minusta seuraajan. 

Tästä johtuen lopetan tilin seuraamisen, jos sen sisältö muuttuu tai yksinkertaisesti oma makuni vaikka sisustuksen osalta muovautuu erilaiseksi. En pidä mitenkään outona, että omat seuraajani vähenevät tai lisääntyvät. Lisään kuvia omille tileilleni siksi, että itse pidän niistä ja uskon samoista asioista pitävien henkilöiden bongaavan ne myös. 

Ennen seurasin enemmän treenijuttuja, mutta nykyään haluan nähdä kaikkea kaunista ja inspiroivaa, en niinkää treenitekniikoita tai saliselfieitä. Vaikka edelleenkin pidän liikuntaa tärkeänä ja liikun itsekin, en halua sen olevan etusivujeni pääaiheena. Makuni sisustuksen suhteen muuttuu myös usein ja kiinnostun uusista tuulista hetkellisesti. 

Myönnän että en edes seuraa montaa kaveriani. Selfie kuukauden tai kahden välein ei ole minun juttuni. Mielummin kuulen kuulumisia ja jauhan laaduttomia juttuja yötä myöten hyvällä porukalla, kuin satunnaisesti tykkään pelkästä kasvokuvasta. En siis ole seuraamatta kavereitani siksi että heidän elämänsä ei kiinnosta, mutta olemme yhteydessä facebookissa, puhelimessa ja näämme toisiamme. Kaikki eivät siis pidä instagramiaan yhteydenpitovälineenä vaan kuvien kollaasina ja inspiraationa. 

Millaisena kanavana pidätte Instagramianne?

Tässä se monesti mainuttu Instagram - riikkamiettinen

2 kommenttia:

  1. Hyviä ajatuksia. Mulla on sama puuvillakeppi. Se on ihana 💖

    VastaaPoista