31. lokakuuta 2018

Elämä ilman telkkariaHuomenta ja kivaa keskiviikkoa!
Vitsi miten onkin harmaa ja tihkuinen aamu. Mun puolesta kelien ei olisi tarvinut lämmetä enää tänä vuonna. Onneksi kuvat on otettu pari päivää sitten, jolloin oli hieman kirkkaampaa.  Tänään palaan aiheeseen josta sain talvella (muuton ympärillä) kysymyksiä ja tuttujen ihmettelyä vielä nytkin. Asia on niin, että tässä asunnossa ei ole tv:tä ollenkaan. Nykyään läppäriltä löytyy sarjat ja uutiset, enkä koe jääväni mistään paitsi. Omiin huonoihin tapoihin on joskus kuulunut tv:n eteen jämähtäminen, vaikkei sieltä mitään itseäni kiinnostavaa olisi tullutkaan. 

Olenko kaivannut tv:tä?

Rehellisesti, en ole kertaakaan kaivannut telkkaria. Haluaisin pitää olohuoneen muutenkin tv-vapaana alueena. Jos joskus on mahdollista, olisi erillinen tv-nurkka parhain ratkaisu itselleni. En pidä siitä että kavereiden kanssa ajanvietto ajautuu siihen, että joka kerta avataan telkkari ja pian katsotaan yhdessä reality showta. Voi olla että tulevaisuudessakaan en tule hankkimaan tv:tä, ellei silloinen asuinkumppani sitä vaadi. Edellisessä asunnossa oli tv ja kätevä olikin, kun netflixin ja muut sai auki napin  painalluksella. Nyt kun pääsin alkuun, niin enhän omista  mikroaaltouuniakaan. Mikron hankkimatta jättämisen olin päättänyt jo ennen muuttoani. Minulta se veisi liikaa tilaa, eikä sille olisi kotonani käyttöäkään. 

Ilman tv:tä eläminen lisää omaa ajankäyttöäni läppärillä. Eikä ruutuaikani sinänsä ole pienentynyt paljoa. Tottakai useita suoratoistopalveluita käyttäen aikaa saisi kulutettu ihan kuin tvn katselulla. Itselläni ei kuitenkaan ole käytössä kuin yksi maksullinen suoratoistopalvelu, joten ruudun tuijotukseni ei koostu pelkästään sarjoista. 

Paljon kalusteita omaava koti ei myöskään ole minun tyyliseni. Näin pieni asunto ahtautuisi nopeasti, mikäli tänne haluasisin tv:n. Kalusteiden järjestystä pitäisi myös muuttaa pistorasioiden takia. Vanhan tv-tason jätin muuttaessani kokonaan pois, koska se olisi ollut tähän asuntoon valtava. Itselleni suurena plussana, pinnallisin puolin olen oikein tyytyväinen etten tarvitse tv-tasoa tänne.SEURAA MYÖS
Instagram - riikkamiettinen


12 kommenttia:

 1. Mekin pärjättäisiin vallan hyvin ilman telkkaria, siitä kun tulee enää vain katsottua Netflixiä yms. Mutta on se vielä mukavampi katsella leffoja vähän isommalta näytöltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta! Isommalta ruudulta on kivempi katsoa sarjoja tai leffoja :) Itselläni se olisi kuitenkin turha hankinta katselun määrään nähden :D

   Poista
 2. Mä voisin kyllä elää ihan hyvin ilman telkkaria - mutta mies ei. Siispä meillä on vielä telkkari, mutta välttämättä ei ollenkaan huono ajatus, vaikka tulevaisuudessa siitä vois luopua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä luopuminen voi myös kuulostaa oudolle, vaikka käyttöä ei paljoa olisi. "Ainahan" on ollut tv. Miksi se pitäisi poistaa :D

   Poista
 3. Meilläkin suositaan suoratoistoa nykyään myös mutta välillä tulee "vanhanaikaisesti" katsottua dvd:tä ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DvD:stä tuli mieleen että tavallaan surullista, kun nykyään kaikki on niin käden ulottuvilla. Oli ihan parhaita fiiliksiä, kun käytiin vuokraamassa elokuvia ja sarjoja. Nyt kaikki löytyy suoraan yhdeltä sivustolta :)

   Poista
 4. Meillä katsotaan oikeastaan vain Netflixiä, eli teoriassa ilman telkkaria kyllä pärjäisi, mutta tykkään katsoa isolta ruudulta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monelle varmasti tärkeä tuo näytön koko tässä hommassa :)

   Poista
 5. Minäkin olin monta vuotta ilman telkkaria, sitten tuli parin viikon sairastelu, ja tuntui, etten jaksanut katsoa läppäriltä, joten kävin ostamassa ihan pienen telkkarin. Aika harvoin sitä nykyään aukaisen. Telkkaria tulee melkein katsottua ainoastaan silloin, kun on kipeenä. Ihanan näköistä sinulla on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan telkkarissa ruutuna hyviäkin puolia. Ainakaan ei unohdu surffailemaan nettisivuilla ja silmät eivät tuijota kirkasta ruutua ihan lähietäisyydeltä. Kiitoksia paljon :)

   Poista
 6. Minun täytyy myöntää, että en pärjäisi ilman telkkaria, mutta tuo on kyllä ihalitavaa että te pärjäätte!
  Minä vaan tykkään hautautua sohvan nurkkaan ja katsella leffoja, ja jääkiekkoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkiekkohan on loistava syy katsella telkkaria :D Allekirjoittanut taitaa löhötä sohvan nurkassa muutenkin tarpeeksi...

   Poista