26. lokakuuta 2018

Tämän syksyn takkiMoikka!
Jonkin aikaa sitten etsin itselleni takkia syksyksi. Kriteereinä rentous, pituus, ulkonäkö. Kuvien takki kuuluu varmasti niihin joista joko tykätään paljon, tai sitten ei yhtään. Mulle se oli rakkautta ensisilmäyksellä, kun bongasin sen roikkuvan Zaran henkarissa. Koska takki on oversize-mallia, on se todella rento ja alle mahtuu paksumpaakin vaatetta kelien kylmetessä. 

Tämä taitaakin olla blogini ensimmäinen vaatteisiin liittyvä postaus. Ehkä tästä starttaa inspiraatio vaatepostauksiin, eikä tämä jää viimeiseksi kaltaisekseen. Hah. Olen ollut todella tyytyväinen takkiin ja siitä onkin tullut vakiovaruste kylminä päivinä. Takki on helppo heittää niskaan joko kaupungille, tai ihan vaan koiran kanssa kävelylle. Ainakaan tähän mennessä ei ole moitittavaa. Hameet ovat myös päässeet osaksi syksyäni ja pituutensa puolesta takki on aivan mainio niidenkin kanssa. Aurinkoisina päivinä hame + sukkahousut on täydellinen yhdistelmä. Syksyn toinen must-juttu on tekonahkahousut ja villapaita. 
Siitä onkin jo hetki, kun viimeksi olen kekkaloinut kameran edessä. Tykkään kyllä olla kameran molemmilla puolilla, varsinkin sisustus- ja fiiliskuvat on se juttu joista itse pidän. Vaikka taito ei kuljekaan käsikädessä allekirjoittaneen kanssa, alkaa uuden kameran hankinta olla ajankohtainen. Todennäköisesti kunnolla toimiva kamera lisäisi myös intoa opetella kuvaustekniikoita. Tämän hetkinen kamerani sanoi juuri käsitarkennuksen irti ja nyt mennään sitten automaatilla... Ennen tuli kaverin kanssa nappailtua satunnaisesti kuvia, mutta tänä vuonna eri kaupunki ja ristiin menneet aikataulut on  hankaloittaneet näkemistä. 

Instagramini stoorisssa olenkin manannut, kuinka rikoin peilini noin pari kuukautta sitten. Seitsemän vuoden epäonni taisi tarttua meikäläisen matkaan, sillä sen jälkeen olen joutunut uusimaan puhelimen, läppärin ja kovaa vauhtia kamera hajoaa käsiin. Voisko seuraavat hajoavat olla sitten hieman edullisempia päivitettäviä, koska tätä vauhtia tili alkaa kiljumaan. Ei tuhota peilejä, eikä kävellä tikkaiden ali. Onnekkaampaa lauantaita! 

Takki - ZARA

SEURAA MYÖS
Instagram - riikkamiettinen

10 kommenttia:

 1. Upea takki ja koko asukokonaisuus. Toi on täälläkin todettu, että kun yksi hajoaa, kohta hajoaa toinen ja sitten kolmas...
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Se on kyllä niin perinteistä, että kaikki hajoaa samaan aikaan :( Hyvää viikonloppua sinnekin.

   Poista
 2. Vitsi miten kauniita kuvia ja ihana takki! Toi sopii niin moniin tilaisuuksiin/ tilanteisiin. Ihan nappiin ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Musta kanssa tosi monikäyttöinen takki 😊

   Poista
 3. Vau! Tosi kaunis takki ja varmasti juuri sopiva syksyisiin keleihin. Voisin ostaa itselleni samanlaisen. Kiitos hyvästä vinkistä. Innolla odotan uusia asupostauksia blogissasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Syksyyn aivan täydellinen, kun paljon mahtuu allekin. Kiva kuulla :)

   Poista
 4. Ompa kaunis takki! <3 En edes muista, että koska oon viimeksi käynyt Zarassa vaikka Tampereellakin sellainen nykyään on.. Pitäis hommata just tuollainen siisti, mutta rento takki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kyllä sama homma. En ole tainnut ostaa Zarasta kun yhden paidan aiemmin ja nyt tein löydön. Ratinasta mäkin kävin bongailemassa :D

   Poista