29. marraskuuta 2018

Pieni eteinen


Moikka!
Tajusin vasta vähän aikaa sitten, että en ole kertaakaan jakanut kuvaa eteisestä. Ei sillä että siellä paljoa olisi, mutta kaikkea muuta olen nykyisessä ja entisissä asunnoissa kuvannut. Nyt tulikin oiva tilaisuus testailla uutta kameraa, joka putosi postista maanantaina. Vaikka asuntoni eteinen onkin pieni, on siinä enemmän hyvää kuin huonoa. Mikäli eteinen olisi isompi, hukuttautuisi siihen turhaan neliöitä koko asunnon kokoon nähden. 

Mitä sieltä eteisestä sitten löytyy? 

Naulakko/hattuhylly
Ovi kylppäriin
Kaappi

Eteisestä löytyi siis jo kaikki tarvittava, joten en alkanut sitä muovailemaan vuokralle muuttaessani. Ainoa asia jonka eteiseen lisäsin, on Iskun jakkara naulakon alla. Siitä sen saa napattua helposti käyttöön. Toisin sanoen ripustin vain omat takkini naulakkoon ja potkin kengät jalastani. Tadaa eteinen oli valmis. Pieni tila oli mielestäni käytetty hyvin, koska asunnossa ei ole paljoa säilytystilaa, tuo kaappi sitä kivasti lisää.  Pidän myös oven ruudukosta, koska se päästää lisää valoa eteiseen. Lattiassa olevat laatat ovat myös hyväksi todetut. Märillä keleillä on kiva että eteisestä pääsee suoraan kylppäriin riisumaan märät vaatteet ja puhdistamaan koirantassuja. Moitittava asia eteisessä on se, että kaapin ovi osuu avatessa kattovalaisimeen. Sen takia en ole hyvää valaisintakaan hankkinut, se kun kolisisi nopeasti rikki. Eteinen on siis hyvin hämärä ja se näkyy kuvissakin.

Ulko-ovesta astuessa sisälle vastapäätä löytyy ovi kylpyhuoneeseen. Sen vasemmalla puolella on valkoinen kaappi, josta en alkanut kuvia ottamaan. Muuta vasemmalla puolella ei siis olekaan. Oikealla taas on naulakko, jonka alta löytyy aiemmin mainittu Iskun jakkara. Nurkkauksessa on esillä kaikki päivittäiset juttuni. Eniten käytetyt kenkäni, laukut roikkuvat hankarista ja pari takkia. Hattuhylly on samaa kalustoa naulakon kanssa. Hyllyltä löytyy kenkälaatikko, johon olen laittanut hanskat, huivit ja pipot. Aiemmin hyllyllä oli kiva punottu kori, mutta se lähti työkäyttöön erääseen kohteeseen. 
Vinkki tähän loppuun! Aloitin Rajalan kanssa pienen yhteistyöprojektin. Tilasin heidän kuvapalveluitaan käyttäen seinälleni täytettä. Mikäli olet selaillut blogiani aiemmin, olet varmasti huomannut ettei seinilläni ole mitään. Nyt tilasin sohvan takana olevalle seinälle muutaman kuvan. Kannattaa pistää instagram @ riikkamiettinen seurantaa, koska sieltä pääset myöhemmin kuulemaan lisää. Luvassa myös jotain kivaa teille lukijoille. Pysy siis kuulolla, mukavaa torstaita!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti