18. marraskuuta 2018

Uusi matto saapui
Huomenta!
Toissa viikolla tuli melkoinen Hannu Hanhi -olo, kun ollessani Lahdessa töissä, sain messengeriin viestipyynnön. Kurkkasin mitä viestissä sanottiin ja siellä minun kerrottiin voittaneen maton arvonnassa, johon olin facebookissa viikko sitten osallistunut. Olin hieman häkeltynyt, koska arpaonni harvoin suosii.

Innoissani annoin tietoni ja sovimme että matto lähetetään minulle, kun olen palannut asuinmaisemiin töiden loputtua. Koska kotini on aika pelkistetty kalusteiden ja tekstiilien puolesta, jännitin hieman kuinka matto istuu ympäristöön.  Positiivinen yllätys selvisi, kun sain maton rullailtua auki ja se tuokin kivasti eloa huoneeseen. Nyt olohuone alkaa valmistautumaan todenteolla talveen. Hankinnassa olikin jo tovin ollut uusi matto, koska vanha imi itseensä kaikki koiran irtokarvat ja pölyn. Nyt tummempi väri ja kuvointi piilottavat hyvin kaiken (hah, hyvä syy lykätä siivoamista). Vaikka matto on ollut minulla vain muutamia päiviä, olen todennut sen olevan oikein passeli tähän kotiin. Matto ei mielestäni ole ollenkaan liukas ja sopii muutenkin kotini värimaailmaan hyvin. 
Matto on Tuppu-Kalusteelta kaksipuoleinen Vintage 5018 matto silver. Maton toista, vaaleampaapuolta en ole ehtinyt vielä kokeilla koska matto on saanut suoristua nyt rauhassa. Oma mattoni on kooltaan 160x230cm. Matoista löytyy kuitenkin useaa eri kokovaihtoehtoa. Maton pääset kurkaamaan tästä.  Koko viikonlopun oli kivan aurinkoista ja innostuin ostamaan kotiin nipun eucalyptuksen oksia. Oksista tulee ihana tuoksu ja koti tuntuu raikkaalle. Laitoin osan oksista ruokapöytään. Niitä on kiva tuoksutella nyt aamukahvin äärellä. 

Reipasta maanantaita!
Instagram - riikkamiettinen

9 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunis koti <3 Meillä on toi sama sohvapöytä, hauska nähdä se vähän erilaisessa ympäristössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon <3 On kyllä kiva välillä itekin tutkailla samanlaisia kalusteita eri ihmisten jakamissa kuvissa!

   Poista
 2. Onpa kaunis matto, tuo voisi olla aika täydellinen myös meille - pitääpä katsoa mittoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin yllätyin miten kiva matto paketista kuoriutui. Tosiaan niin kuin tekstissä mainittu, on se kaksipuoleinen ja vaaleampi puoli on kokeilematta :)

   Poista
 3. Kaunis matto ♥ Tuo sopiikin moneen sisustustyyliin :)

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs sisustus, matto sopii huoneeseen tosi hyvin :)

  VastaaPoista