24. marraskuuta 2018

Wanha Rauma ja sen pienet liikkeet


Aurinkoista viikonloppua!
Kävin elämässäni ensimmäisen kerran Raumalla. Viikolla minulla oli sopiva hetki käydä pyörähtämässä vanhojen puutalojen keskellä. Etsin jo etukäteen paikkoja ja liikkeitä, joissa haluan ehtiä käymään. Puutalot luovat ympärilleen ihanan tunnelman. Olin hieman etuajassa, nimittäin nyt viikonloppuna olisi ollut ''Joulun avajaiset''. Ehkä ensivuonna sitten... Bongasin myös tosi viihtyisän kahvilan. Oi että miten vanhaa oli kunnioittettu ja miljööstä oli pidetty kiinni.  Kahvilasta löytyy fiiliskuvia alempaa. Kaiken kukkuraksi aurinko pilkisteli välillä, eikä ulkona ollut kovinkaan kylmä. Kameralle oli käyttöä ja seraavaksi tuleekin kuvia. Seassa on myös ihania putiikkeja. Ota siis puutikkien nimet ylös ja käy sinäkin ihastelemassa!Sisustus Idea
Kuninkaankatu 15,Rauma
Kyseessä on oikeastaan lifestyle myymälä, josta löytyi kaikenlaista kivaa. Sieltä voit bongata vaatteita, tekstiilejä, sisustus-ja käyttöesineitä. Joulufiilistä oli kivasti tuotu sisälle havujen muodossa. 

Kodinonni
Kauppakatu 17, Rauma
Tätä liikettä minulle suositeltiin facebookissa, eikä ihme. Liikkestä löytyi monipuolisesti kalusteita ja sisustustavaroita. Tilat olivat isot ja valinnanvaraa löytyi paljon.

M&R Lifestyle
Kuninkaankatu 14, Rauma
Sisälle astuessa, avautuu näytille kenkiä, koruja ja laukkuja. Tiloissa on myös hyvintointi ja kauneushoitola. Vähän aikaa sitten valikoimaan oli tullut myös sisustustavaroita. Kaikki löytyy saman katon alta.
Cameo Boutique
Kauppakatu 7, Rauma
Cameosta voi löytää tyylikkäitä vaatteita ja ihanaa asiakaspalvelua. Niiden lisäksi sieltä löytyy myös kenkiä, laukkuja ja koruja.
Kaffebar
Kuninkaankatu 27, Rauma
Täällä kävin evästämässä. Kahvilassa oli hyvät tarjoilut ja ihana tunnelma!

LÖYDÄT MINUT MYÖS

Instagram - riikkamiettinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti