28. joulukuuta 2018

Ajatuksia tämän vuoden sisustuksesta ja uusista tuulista


Blogia lukeneet tietävät, että muutin alkuvuodesta uuteen asuntoon. Tämän vuoden aikana kodin sisustus on alkanut muovautumaan enemmän minun näköisekseni. Pidän tummista ja kylmistä sävyistä, mutta vasta painona rakastan aitoa puuta ja sen tuomaa lämpöä. Elämä viherkasvien kanssa on mennyt balanssiin, koska ennen niitä oli jo liikaa. Mielestäni yksinkertainen on  kaunista, eikä tasoilla ole paljoa tavaraa. Myöskin siivous syistä pidän melko tyhjistä tasoista. Keittiössä ainoa näkyvillä oleva asia on kahvinkeitin. Sohvalla ja sängyllä täytyy olla tyynyjä, mutta nekin alkavat kuoseiltaan olemaan samanlaisia. Ennen sommittelin erityylisiä päällisiä keskenään, mutta nyt  yksinkertaisuus on alkanut miellyttämään silmää enemmän ja enemmän. Sohvalta löytyy neljä samettipintaista tyynyä, joista kolme ovat harmaita ja yksi vaalea. Aiemmin postasin Rajalan tilauksestani ja nyt sain vihdoin hankittua kuvasuurennoksille kehykset. 

Kirjoitin vuosi sitten postauksen aiheesta Tämän vuoden sisustushitit, jotka näkyvät kodeissa myös vuonna 2018 Lueskelin postauksen läpi ja aika moni kohta piti paikkaansa. Kodeissa näkyvät  vieläkin mm. vanhat senkit, eucalyptuksen oksat, puu ja metalli yhdessä= ruokapöytä, karttajulisteet, julisteseinät, Söderhamn sohvat ja neliskanttiset sohvapöydät. Monet näistä tulevat jatkamaan kulkuaan vielä ensi vuonnakin, mutta kiinnostavampaa on, mitähän uutta vuosi 2019 tuo tullessaan?

Tämän vuoden ''Nousijat'' Top-5 sanoisin:

1. Pyöreä peili
2. Sametti
3. Okran sävyt
4. Rahit
5. Marmori

Kaikkia viittä näkee eri tyylisissä ja eri budjetin kodeissa. Sametti jatkaa nousuaan kalusteisiin, pöyreät peilit lisääntyvät sohvan taakse ja marmoripöydät valloittavat monet kodit. Itse en ole vielä marmoriin hurmioitunut, mutta  sitä päivää odotellassa. Tämä Top-5 mukautuu varmasti moneen kotiin. Somessa näitä hittejä voidaan nähdä tuhansissa kuvissa ja monissa blogi-postauksisa. 

Mitä uusia bongauksia te olette tehneet?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti