16. joulukuuta 2018

Kuvasuurennokset saapuivat + Alekoodi

* Kaupallinen yhteistyö Rajala Pro Shopin kanssa.


Hei ja mukavaa sunnuntaita! 
Sairastelun takia on tullut harvemmin postailtua, mutta nyt elämä alkaa vihdoin voittamaan. Helkkarin sitkeässä tämä yskiminen on ollutkin... Kirjoitin pari postausta sitten, että tein tilauksen Rajalalle. Tilaukseni tuli tällä viikolla ja hain sen eilen postista. Aikaa onkin hetki vierähtänyt, mutta en ole ollut kotosalla Tampereella ja eilen siellä piipahtaessa nappasin paketin matkaani.

Tilasin kolme kuvasuurennosta, jotka ovat vielä kehyksiä vailla. Suurennokset onnistuivat hyvin ja olen oikein tyytyväinen niiden laatuun. Kaksi suurempaa kuvaa hankin ilmaisesta kuvapalvelusta, mutta omakuvani on kaverini ottama. Mikäli kuvaukset kiinnostavat, kurkkaa instagramista @eriksiekkinen . Kuvat päätyvät sohvan yläpuolelle, tyhjälle seinälle. Yhteistyö tuli hyvään ajankohtaan, koska olin suunnitellut hankkivani seinälle tauluja. 

Monella on varmasti se käsitys, että Rajalalta löytyy kameravarusteita, mutta kuvapuoli on saattanut jäädä hieman piiloon. Rajalalta löytyy erilaisia kuvapalveluita. Sieltä löydät kuvatulosteet, kalenterit, canvastaulut , valokuvakortit ja paljon muuta. Kuvapalveluihin pääset tutustumaan TÄSTÄ. Kuvapalveluiden välilehdellä pääset valitsemaan tietyn tuotteen, jonka jälkeen sivulle aukeaa koko vaihtoehdot. Klikatessa haluamaasi kokoa, tulee sivulle näkyviin ''muokkaa ja osta'' painike. Sen kautta pääset latailemaan sivuille valitsemiasi kuvia ja pääset rajaamaan ne kokoon sopivaksi. Tilaus oli helppo tehdä ja koko vaihtoehtoja oli mielestäni tarpeeksi. Valitsin toimituksen tietysti Tampereen pisteeseen, koska siellä asun. Noutaessa tilauksen saa kassalta tilausnumerolla. Minun tilaukseni oli näppärästi rullalla ja se oli helppo napata matkaan.
Laitan varmasti kuvia tauluista, kun ne ovat päässset seinälle saakka. Loppuvuosi menee kuitenkin siellä täällä oleillessa, joten en voi luvata valmiista tauluista kuvia hetkeen. Pistä instagram seurantaan, niin sieltä pääset bongailemaan hinautumistani kehyvskaupoille. Aiemmin lupailin jotain mukavaa teille lukijoillekin ja nyt sitä tulee. Tällä alekoodilla saat -20% tilauksestasi:  XZCG9

Nyt viimeiset joululahjat tilaukseen tai tulevalle vuodelle kalenterit painoon!


LÖYDÄT MINUT MYÖS

Instagram - riikkamiettinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti