4. tammikuuta 2019

Kevättä odottaen


Koti odottaa vaaleita sävyjä ja ripauksen verran lämpöä. Suunnittelin ostavani kivan viikkokimpun kun pääsen kotiin, mutta kotiin meno on hieman venähtänyt. Eilen oli ihanan aurinkoinen keli ja tänään kotiudun takaisin Tampereelle. Ehkä vielä joku päivä saan hankittua tuon kimpun, toivottavasti edes viikonlopun aikana. Jokaisen talven aikana kotikin vaipuu hieman horrokseen ja sisustuksesta tulee värittömämpi.  Kimppu freesaisi kotia kummasti... Joulu on taputeltu ja kuusi jemmautuu tänään takaisin pakettiin odottaen tämän vuoden joulua. Mihinhän kaupunkiin kuusi rakentuukaan tänä vuonna. Hyvä kysymys. Tälle vuodelle on paljon tekemistä ja kysymyksiä. On tulossa mahdollisesti  muutto, mutta kaupunki on vielä hakusessa. Lisäksi on kouluun hakua, täytyy panostaa töihin ja itseensä. Listattuna niin lyhykäinen pätkä, mutta vaatii todellisuudessa aikaa enemmän. Yrityksemme täyttää ensimmäisen vuoden ja nyt on ihan uudenlainen boosti päällä. Pian saa alkaa raapustamaan koulun ennakkotehtäviä ja joutuu kai sitä asuntoakin katselemaan jossain vaiheessa. En ole jaksanut stressata isoista muutoksista ja kaikki tapahtuu omalla painollaan, omana aikanaan. Kevään aikana tulee siis tapahtumaan paljon. Luonon eloon heräämisen ja valon lisäksi odotan siis innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Keväällä ympärillä heräävä luonto saa ihan erilaisen fiiliksen aikaan. Tuntuu että itsekin latautuu vuoden myllerrykseen ja huomaa kuinka aika tosiaan menee siivillä. Vuosi on loppujen lopuksi todella lyhyt aika ja siihen saa silti mahdutettua todella paljon. Tammikuu on jotenkin motivaatiota täynnä töiden suhteen ja niille on nyt aikaa. 

Nyt kevättä ja uusia tuulia kohti. Hyvää viikonloppua! 

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia <3 Tiedätkö, mulla taas on tullut jokin väri innostus ihan yhtäkkiä, epäilen sen johtuvan violetista hyasintista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Mutta sehän on hyvä ettei koti ole laimentunut kelien myötä :) Voi olla että inspis on iskenyt siitä

      Poista