7. tammikuuta 2019

Testissä huonetuoksu


Hei kaikille! Nyt pakkailut on purettu ja pyykkikone on pyörinyt. Olin pitkän aikaa pois Tampereelta ja nyt olen kotiutunut uudelleen. Koti koki ja kokee vieläkin siivoustoimenpiteitä... Suunnittelin siivoavani kaikki kaapit, lattiat, tasot ja tekstiilejä on nytkin pesukoneessa. Nyt kuitenkin tekstin aiheeseen eli, sain joululahjaksi Dermosilin huonetuoksun. Yleensä kartan muiden ostamia tuoksuja, olivat ne sitten hajuvesiä tai mitä vaan. Tämä oli kuitenkin positiivinen yllätys. Huonetuoksuja en ole ennen paljoa käyttänyt, joten en voi oikein verrata mihinkään. Alla lainaus Dermosilin sivuilta.

''Läpinäkyvä neste on kauniissa lasipullossa. Tuotteen mukana tulee kahdeksan puutikkua, jotka asetellaan pulloon pystyyn. Mitä enemmän puutikkuja asetat pulloon, sitä voimakkaampana tuoksu leviää huoneeseen. 

Huonetuoksun kauniin pelkistetty design sopii yhteen erilaisten sisustustyylien kanssa ja sen voi laittaa levittämään ihanaa tuoksua haluamaasi tilaan, niin olohuoneeseen kuin kylpyhuoneeseenkin.''
Laitoin itse vain kolme tikkua lasipulloon, koska huonetuoksu on hyvin riittoisa. En halua tuoksusta liian voimakasta, vaan miedon ja lempeän. Pakkauksessa itsessäänkin lukee, että laita pulloon 2-3 tikkua ja lisää fiiliksen mukaan. Paketissa tikkuja tulee 8, joten eivät lopu ainakaan kesken. Tuo kolme onkin aika passeli.  Nimensä mukaisesti kyseessä on omenan tuoksuinen Apple Room Aroma. Ihan iloisesti voin kyseistä tuotetta suositella. Tuoksu on raikas ja reilun omenainen. 

Oletko sinä kokeillut huonetuoksuja ja mikä on osoittautunut lemppariksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti