5. helmikuuta 2019

Kaupunki vaihtoon - Minä muutanOlin Lahdesta pois muuttaessani aivan varma etten aio palata takaisin, mutta toisin tässä nyt käy. Kesästä saakka olen ravaillut Tampere-Lahti väliä ja syksyllä matkustelu on vain lisääntynyt. Vietän aikaa täällä Lahden päädyssä aika paljon. Työt ovat painottuneet pitkälti näille seuduille, yhtiökumppanini, sekä uusi parisuhteeni sijoittuvat tänne ja kouluun haku vaan lähenee. Enää ei siis ole ollut syytä majoittua kotona Tampereella päivästä ja viikosta toiseen. Vaikka Tampere onkin kaupunkina ihana ja pidän sitä viihtyisänä, on  elämäntilanne alkanut vetämään tänne takaisin.


''Viime vuosi oli muutosrikkain tähän mennessä ja jo silloin tiesin että tästä vuodesta on tulossa samanlainen.''Rehellisesti, Lahdella on juuri nyt enemmän minulle tarjottavaa, kuin Tampereella. En olisi ihan heti uskonut kirjoittavani tuota, mutta töiden lisäksi koulu on vaikuttanut asiaan paljon. Vaikka vielä ei olekaan tietoa siitä pääsenkö sinne sisälle, voin hakea aina uudelleen. Etsin aluksi Tampereelta koulutusmahdollisuuksia, mutta omaa kiinnostuksenkohdettani ei löytynyt sieltä. Ensi järkytyksestä toivuttuani sisäistin, että kouluni sijaitsisi Lahdessa. Kieroutuneella tavalla rakastan muuttoja ja pakkaamista. Kaiken ylimäärisen saa karsittua kaapeista ja muutto tietää aina uutta alkua. Viime vuosi oli muutosrikkain tähän mennessä ja jo silloin tiesin että tästä vuodesta on tulossa samanlainen.

Aloin rauhallisin mielin etsimään uutta asuntoa ja ajattelin, että hetki vierähtää ennen sen oikean löytymistä. Tähdet ja kuu taisivat olla kuitenkin hyvässä asennossa, koska löysin keskustan lieppeiltä ihanan valoisan ullakkoasunnon ja olin heti aivan myyty! Asunnossa on ihana huonekorkeus, vaaleat sävyt ja siinä on neliöitä enemmän kuin vanhassa asunnossani. Aion hieman fiksailla keittiötä ja maalailla seinää ennen muuttoa, mutta asunto vaikuttaa aivan täydelliselle löydölle.  Teen varmasti asunnosta ennen/jälkeen postauksen, kun keittön olen saanut päivitettyä. Nyt odotan innolla remontointia ja muuttoa uuteen kotiin. Parasta onkin, että nyt ajattelen muuttavani uuteen kotiin. Viime kerralla muutin kodistani pois, joten tämä tuntuu ihan huikealle.

Mikäli siis etsit Tampereelta itsellesi asuntoa ja asuntoni kiinnostaa, pistä ihmeessä viestiä! Tässä pieni info Tampereen asunnosta. Asunto on parvekkeellinen yksiö läheltä keskustaa. Stockalle kävelee alle vartin ja ulkoilumaastot ovat ihan lähettyvillä. Pinnat ovat hyvässä kunnossa ja keittiö on rempattua lähiaikoina. Keittiö on kompakti ja hyvin toimiva kokonaisuus. Pohjaratkaisunsa takia asunto on helppo kalustaa.

  • Lattiasssa on tumma laminaatti + Keittiössä ja eteisessä on laatoitus. 
  • Parveke on lasitettu.
  • Ikkunoista kiva näkymä, ei talon seinää heti vastapäätä.

Ota yhteyttä riikka.miettinenn@gmail.com mikäli asunto kiinnostaa.
Nyt uusia tuulia päin ja vauhdilla.

-Riikka


2 kommenttia:

  1. Kuullostaa jo niin ihanalta. Nyt kun kirjoitit, niin kieltämättä muutoissa on jokin omanlainen, mukava tunnelma. Uuden alku ja energia. Pakkaspäiviä ja innolla jään odottamaan miltä tuleva koti näyttää ��

    VastaaPoista
  2. Oon ite ihan mielettömän innoissani tosta asunnosta. Tämäkin päivä meni siellä puunaillessa ja ehostaessa. Muutto tekee kyllä niin suuren muutoksen aina joka kerta, eikä koskaan voi olla varma millasia fiiliksiä se pitää sisällään. Kiitos !:)

    VastaaPoista