14. maaliskuuta 2019

Arkeen luksusta ruusuilla


Ai että arki sai taas pientä piristystä. Sain naistenpäivää edeltävänä iltana kukkia, mutta tulppaanit ovat melko lyhyt kestoisia vaikka vettä vaihteleekin ja uusia imupintoja leikkaa. Voi myös olla etten ole hyvä huoltamaan leikkoja, mutta tulppaaneille jouduin eilen sanomaan heipat. Olivat ne kauniita, niin kauan kuin kestivät. Tykkään aidoista viherkasveista jo ne viihtyvät kodissani hyvin. Leikkojen tilalla tykkään silti pitää tekokukkia. Myöskin pakkasten aikaan olen huono ostamaan aitoja kukkia, koska kuljen kävellen ja pelkään niiden paleltuvan. 

Selailin Tori.fistä sisustusjuttuja ja silmään osuivat moitteettomassa kunnossa olevat ruusut. Sovittiin myyjän kanssa treffit ja nyt minulla on ''ikuisia'' ruusuja. Voi olla nekin eksyvät vielä työkäyttöön, mutta saavat piristää kotona nyt. Ruusuista tulee heti jotenkin ylellisempi fiilis, kuin vaikka neilikoista. Monet, itseni mukaan lukien saan heti mielleyhtymän lahjoista ja romanttisista eleistä, kun puhutaan ruusuista. Nyt olen kuitenkin hurahtanut niihin ja ennen muuttoa meinasin ostaa niitä vanhaan asuntooni. Onneksi en ostanut, koska muuttu tulikin yllättävän äkkiä.


''Monet, itseni mukaan lukien saan heti mielleyhtymän lahjoista ja romanttisista eleistä, kun puhutaan ruusuista.''

Olen valikoiva, kun puhutaan pöydillä olevista esineistä. Joskus keräilin keittiössä lasipurkkeihin myslit, kaurahiutaleet ja muut syötävät, mutta nykyään en voisi kuvitella että tasoilla olisi ylimääräisyyksiä. Haluan että tila on kaunis ja selkeä, mutta rehellisesti suurin syy on pölyjen pyyhkiminen... Olen niin laiska siirtämään asioita pois edestä siivotessani. Silti täytyy myöntää että yksinäiset tavarat keskellä tasoja ovat isoja ärsykkeitä. Siirtelen lompakoita, avaimia yms oikeille paikoilleen koreihin ja säilytyskippoihinsa. Sain muuten eteiseen ihanan pussukan, jossa on avaimet ja huulirasva. Ne tärkeimmät mitä tulee napattua mukaan, kun lähtee ovesta ulos. Kiitos Kaisa!

Vitsi miten viikko onkaan taas vierähtänyt. Nyt elellään jo torstaissa ja huomenna kutsuu Raksa-messut ja illasta sauna. Ah, pitkästä aikaa puusaunaan. Silloin kun asuin vanhemmillani, saunottua tuli varmaan joka viikko. Sen jälkeen vain yhdessä vuokra-asunnossa on ollut sauna, mutta ei sähköinen ikinä tule korvaamaan puulämmitteistä. Rakasta liekeistä ja puista lähtevää ääntä. Pientä raksumista, napsumista ja loimuja. 

Mitä suunnitelmia teillä on loppuviikolle ja viikonlopulle?
-Riikka M

Instagram @ riikkamiettinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti