20. maaliskuuta 2019

Odotettu päivä ja makuuhuoneen tilanne
Morjesta!
Tänään on vihdoin se päivä, kun haku on alkanut. Kouluun nimittäin. Tänään laitan hakemuksen Lahden Muotoiluinstituuttiin ja tämä olikin yksi syy miksi tänne muutin. Usein olen täällä blogissa puhunut hausta ja nyt se on ajankohtaista. Vielä menee kauan ennen kuin tulee tieto kuinka käy, onhan tässä ennakkotehtävät nyt  tehtynä, jotka muuten postitan tällä viikolla. Hakemuksen laitan tänään ja myöhemmin tulee tieto kutsuuko pääsykokeet. Jos tänä vuonna ei tärppää, tässä on vielä monta vuotta aikaa. Koputetaan puuta.

Kerroin viime postauksessa että saunailta kutsuu, mutta niin ei tapahtunut. Perjantaina vierailulle tuli oksennustauti, joten suunnitelmat peruuntuivat. Tänään illemmalla otetaan uusi yritys ja toivottavasti päästään sinne saunaan saakka. Kiva muutenkin häippästä keskustasta pienelle visiitille, niin että koira pääsee pihaan juoksemaan kytkemättä. 


Maanantaina valokuvaajakaverini kävi kyläilemässä ja tuli pitkästä aikaa kuvailtua. Innolla odotan millaista materiaalia saatiin aikaiseksi. Kaverin kanssa on niin kiva kuvailla, kun homma on rentoa ja tuli siinä kahvitkin hörpittyä.

Tässä kodissa on muutenkin niin helppo kuvata. On valoisaa, siistejä pintoja ja kalusteita on helppo siirrellä kun niitä ei ole liikaa. Makuuhuoneessa tuli myös napattua pari kuvaa ja sen ajaksi päiväpeitto ja tyynyt saivat väistyä syrjään. Useampi viikko sitten löysin Kärkkäiseltä kuvissa näkyvän harmaan päiväpeiton kympillä! Vaikka peitto onkin superedullinen, eikä se ole mikään erikoinen, on se  loistava päikkäreillä ja koiralle hyvä alunen. Muutenkin kiva kun makuuhuoneeseen tuli vähän kontrastia. Samalla kaivoin kaapista harmaat tyynynpäälliset. Nyt alan tosiaan väsäämään sitä hakemusta ja kurkkaan portfolioni läpi, jotta keretään sinne saunomaan... Hyvää keskiviikkoa!

-Riikka M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti