4. maaliskuuta 2019

Olohuone ja keittiö -paloja kotoaHei ja mukavaa alkanutta viikkoa!
Viikonloppu oli upea. Aurinko paistoi, kävin ostamassa itselleni salikortin, oli mukavat illanistujaiset ja rauhalliset aamupalat viikonlopun molempina päivinä. Kävin koiran kanssa pitkällä sunnuntaikävelyllä ja oi että miten tuo pieni otus nautti, kun sai juosta pihalla. 

Tänään startattiin uusi viikko ja käytiin parilla työtapaamisella. Matkaan tarttui eucalyptuksen oksia ja ne päätyivät sohva- ja ruokapöydälle maljakoihin. Harmaasta kelistä huolimatta innostuin kuvaamaan kotia. Tässä postauksessa siis olohuone/keittiö kuvina. Koti on aikalailla valmis. Viime viikolla kotiutuivat myös pinnatuolit pöydän äärelle. Pinnatuolit olivat työkohteessa monta kuukautta ja nyt sain ne vihdoin käyttööni. Rakastan tuota vanhaa pyöreää pöytää, joka mahtui nyt käyttöön tähän asuntoon. Se viettikin vajaan vuoden varastossa, muiden rojujen ympäröimänä. Niinkuin olen aiemminkin puhunut, ovat kalusteeni aika tummia. Tekstiilit puolestaan heijastavat valoa vaaleilta pinnoiltaan.  Tila alkaa nyt tuntumaan kokonaisuudelle ja se on minun näköiseni. Sohvan takana oleva seinä sai vaalean maalin pintaan ja nyt koti on entistä valoisampi.

''Vanhat kalusteet tuovat tilaan luonnetta ja ihan erilaista tunnelmaa.''

Tulevan kesän projektina taitaa olla ruokailuryhmän kunnostaminen. Vanhaa maalipintaa täytyy hioa ja uusi maalailla tilalle. Täytyy varmaan tehdä myös pieniä liimailuja, jottei pinna jää tuolia siirtäessä käteen. Kodistani löytyy vanhoja kalusteita ja pidän niistä todella paljon. Vanhat kalusteet tuovat tilaan luonnetta ja ihan erilaista tunnelmaa, kuin uunituoreet kalusteet. Siksi niitä onkin niin kiva miksailla keskenään.

Tässä se sitten olikin. Useita kuvia ja poukkoilevaa tekstiä. En osaa oikein luokitella kotiani tietyn tyyliseksi, joten mikäli mielessä on jotain analyysiä kotini tyylisuunnasta, saa heittää kommenttia.

Reipasta viikkoa!
-Riikka M


4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää �� onnea uuteen kotiin ja nopeassa aikataulussa olet laittanut paikat kuntoon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mulla on jokin pakottava tarve purkaa muuttolaatikot ja laittaa kaikki paikoilleen nopeasti :)

   Poista
 2. oi miten kiva näköistä 8)! tosi kodikas koti <3

  VastaaPoista