11. maaliskuuta 2019

Viikonlopun parhaat ja juttuja tälle viikolle.Perjantai
Naistenpäivä. Sain kukkia ja croissantteja. Ilta meni viinin, juustojen, hedelmien, koiran ja uuden tuttavuuden seurassa. Perjantaina oli vähän väsähtänyt fiilis ja oli kiva ihan vaan istua iltaa ja syödä. Juustot ja hedelmät on pettämätön yhdistelmä. Tosin onnistuin lukitsemaan meidät pihalle ja jouduin kutsumaan huoltomiehen avaamaan oven. 

Lauantai
Parasta oli tuoreet, tuoksuvat ja lämpimät korvapuustit, sekä kakku. Käytiin synttärikahveilla ja herkuilta ei tullut vältyttyä tänäkään päivänä. Kukkatarha Koskiselta tuli haettua myös kimppu synttärisankarille. Suosittelen kaikille Koskisen liikettä. Hyvää palvelua ja monipuolisesti kasveja ja leikkoja. 

Sunnuntai
Laskettelemassa pitkästä pitkästä aikaa. Monta vuotta välissä vierähtikin ja edelleen olen sitä mieltä ettei talvilajit ole mun juttu... Seura ja aurinko oli kuitenkin ihan mainioita. Raikkaan ulkoilman jälkeen akut oli aika loppu ja illan sohvalla löhöily oli enemmän kuin jees. 
Maanantai starttasi tänään hitaan puoleisesti, mutta aamulla sain kuitenkin laiteltua tarjouksia eteenpäin ja tässä päivällä on ollut Pihapiiri 2019 hiontaa. Maanantain aivot ovat vissiin vauhdissa, koska yllä lukevan ''starttasi'' paikalle kirjoitin aluksi starttasittasa... Aina ei vaan lähde. Tällä viikolla saadaan yhteistyökumppaneille infot ja kuvat Pihapiirin osastosta. Perjantaina kutsuu Raksa-messut, tosin ihan vaan vierailijana. Messut on poikkeuksetta kivoja tapahtumia ja niissä on mukava käydä, vaikkei se olisikaan töistä johtuvaa. Viikon muut suunnitelmat ovat vielä aika auki, mutta eiköhän tämänkin viikko lähde pian käyntiin. 

Viikonlopun parhaiden lisäksi alla + 2.
Näitä kappaleita on oluut kulutettua lähipäivinä. 
YUNGBLUD, Halsey - 11 Minutes ft. Travis Barker
XYLØ - Nothing Left To Say 

Miten teidän viikonloppu meni ja mitä suunnitelmia on tälle  viikolle?
-Riikka M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti