8. toukokuuta 2019

Ruokapöydän uudet tuolit -kirppariltaHei! Instagramin puolella joku onkin saattanut bongata ruokapöydän uudet tuolit. Olen aiemminkin kertonut että pöydän äärellä olleet pinnatuolit kaipaavat täyttä kunnostusta. Pinnatuolit ovat kotiutuneet minulle kesämökiltämme ja niitä on alkanut jo ikä painamaan ja liimat pettävät. Pinnatuolit täytyisi liimailla uudelleen, hioa, maalata ja tassut täytyisi uusia. Tuoleista on tullut huterat ja juuri nyt keskittymistä ja kiinnostusta ei ole niiden kunnostamiseen. Kesän suunnitelmana on viedä tuolit joko vanhemmilleni tai mökille, jossa pääsen käsittelemään niitä ulkona. 

Tutkailin netistä uusia tuoleja. Selailin verkkokauppoja ja kirpputoriryhmiä. Tietynlainen tyyli minulla oli mielessäni ja värivaihtoehtoja oli muutama. Olen usein tehnyt huikeita löytöjä käytettyjen kalusteiden suhteen ja parhaaseen mahdolliseen aikaan. Nämä tuolit kuuluvat nyt niihin.
''Siron ja modernin Odense tuolin istuimen kuppimainen muotoilu antaa mukavan istuinmukavuuden. Tuolin verhoilu on laadukasta vintage-pu materiaalia. Tuolin jalka on pulverimaalattua terästä''


Uudet ruokapöydän tuolit ovat siis nimeltään Odense ja näitä löytyy Maskusta kappalehintaan 119,- Itse löysin tuoleja sattumalta neljä kappaletta, yhteishintaan 70,- Bongattuani tuolit netistä olin yhteydessä myyjään ja samana iltana kävin hakemassa ne kotiini. Homma hoitui siis todella kiitettävästi. Minusta tuolit ovat ihan huikea löytö! Tuolit ovat tukevat, moitteettomassa kunnossa, hyvät istua ja pidän niiden ulkonäöstä. Tuolit ovat melko uutta maallistoa Maskulla ja nyt ne ovat päätyneet minulle jo käytettynä. Myyjällä nämä olivat olleet vain muutaman kuukauden ja hän oli ne uutena ostanut. Tein siis aikamoisen rahallisen säästön. Raha onkin yksi suurista käytettynä ostamisen plussista. Lisäksi kalusteista ei tarvitse odotella tehtaiden toimitusaikoja ja ympäristö kiittää kierrättämisestä. Mikäli olet siis hankkimassa uusia kalusteita, pidä myös tämä vaihtoehto auki kalusteita metsästäessäsi. Kiinnostaako käytetyt kalusteet aiheena? Tajusin että suurinosa kalusteistani on käytettynä hankittuja. Aiheesta voisi tehdä oman postauksensa. Kivaa keskiviikkoa!

-Riikka 


2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat ja mitenkä koko tilan ilme muuttui niiden myötä. Entisetkin olivat upeat mutta nämä ihan omiaan 💚 henkivät jotenkin omistajaansa, klassisen kaunista naista. Viikonjatkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kyllä ihan tosi hurja muutos, noinkin pienellä! Voi että ihan kommentti muutenkin ❤️ Samoin :)

      Poista