5. toukokuuta 2019

Viikonloppu
Huh huh mikä vesisade. Taivas on pilvessä ja pisarat ropisevat kattoon. Olipa kerrankin hyvä ajoitus koiran kanssa ulkoilulle. Käytii juuri sopivasti sateen tauotessa pihalla. Aamun ihana auringonpaiste ehtikin hieman hämäämään ja hetken jo toivoin, ettei sade alakaan. Viikonloppuun on kuulunut visiitti Helsingissä. Eilinen päivä tuli tosiaan vietettyä siellä keskustassa.  Teiniminä olisi nyt hyvin pettynyt, koska en osatanut reissulta muuta kuin kalustemaalin. Eilinen oli kylmä ja räntäsateinen päivä, joten visiitti kahvila Regattaan jäi välistä. Siinä vasta sympaattinen paikka.


Makean himo iski yllättäen ja kaappien kätköistä löytyi ainekset pikkuisille omenapiirakoille. Ihanaa kun tulee extempore leivottua jotain pientä, niin samalla tulee kokeiltua uusia reseptejä ilman että herkkuja tulee syötyä joka päivä. Kelistä johtuen sohva ja lämpö ovat houkutelleet enemmän, kuin muina päivinä. Peitto siirtyi siis sohvalle kahvittelu tuokion ajaksi. Pakko kyllä myöntää, että piirakat maistuivat ihan huippu hyville ja olivat hetkessä valmiit. 

Vaikka taivas onkin harmaa, olen hiljalleen alkanut siirtymään vaaleisiin ja keväisiin vaatteisiin. Koska vakio on musta, nyt on ollut piristävää pukea jotain muuta. Blogissa tulee muutenkin aika harvoin näytettyä omaa naamaa, niin vaihtelun vuoksi selfie saa nyt olla mukana postauksessa. Mukavaa pian alkavaa viikkoa. Nautitaan ja rentoudutaan vielä tämä ilta!
-Riikka M2 kommenttia:

  1. Mukavaa viikkoa sinne ja kauniita kuvia 😍sadepäivän leipomiset on kyllä ihania, vieläku osais leipoa 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Testailemallahan sitä oppii, ainakin niistä epäonnistumisista :')

      Poista