13. kesäkuuta 2019

Tämän kesän tauluHei ja hyvää torstaita!
Vaikka aurinko onkin vähän pilvessä, kesä on nyt täällä. Tämän päivän vietän töissä synttärisankarina. Vuosia tulee täyteen ja ajattelin viedä kahvipöytään jotain herkkua. Uudet tuulet puhaltavat ja aloitin uudessa työpaikassa viime viikolla. Yrityksemme palvelut jatkavat toimintaansa entiseen tapaan, näin hiljemman kesän ajan on helppo tehdä muita töitä ohella. Ala on itseäni kiinnostava, enkä edes hakisi työhön jota en haluaisi tehdä. Tällä hetkellä olen tilanteeseeni enemmän, kuin tyytyväinen. Muutenkin on kiva käyttää energiaansa uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Opin asioita enemmän tekemällä, kuin asiasta lukemalla. 

Maanantaina oli vapaapäivä ja innostuin maalaamaan itselleni taulun. Ostin vähän aikaa sitten uudet maalit ja olenkin niillä jotain kortteja maalaillut, mutta nyt halusin seinälle jotain uutta. Näin eilen kaveriani ja samalla reissulla ostin kehyksen taululleni. Koska oman kodin sisustuksessa ei ole kauheasti värejä, innostuin kokeilemaan vihreän sävyjä. 

Blogia tulee päiviteltyä varmaan vähän harvemmin, mutta ainakin teksti on kirjoittaessa aitoa. En halua velvollisuudesta kirjoitella ja kesällä on ihana olla muualla kuin ruudun ääressä. Nyt käyn suihkussa ja laitan kasvonaamion. Muutaman tunnin päästä työt kutsuvat, joten nyt on hyvä hetki rentoutua. Mukavaa loppuviikkoa!
-Riikka M

2 kommenttia:

  1. Wautsi, kaunis taulu �� hyvältä kuullostaa suunnitelmat ja samaa mieltä, ei väkisin tekstiä tarvii vaan silloin kun siltä tuntuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Välillä pieni paussi tekee tosiaan hyvää :)

      Poista