7. heinäkuuta 2019

Aamupalaa ja ajatuksiaKesäkuu. Siihen mahtui paljon kivoja tapaamisia ja  kokemuksia on tarttunut viikkojen varrelta. Ollaan vietetty mm. huikeita polttareita, aloitin uudessa työssä, olen mökkeillyt, saanut myös nauttia kauniista auringonlaskuista, valvoa auringon nousuun ja elämä tuntuu mahtavalle. Sarkastiset huonot päivät tottakai kulkevat myös arjessa, mutta just nyt mulla menee oikein hyvin. Tälle kesälle on vielä kivoja juttuja tuloillaan ja innolla odotan mitä yllätäviä käänteitä kesä tuokaan tullessaan. Meillä suomessa kesä on lyhyt ja jotenkin sitä elää nykyään ihan erilailla. Ennen kesän toivoi jatkuvan kuukausi tolkulla, mutta nyt elää vain hetkessä ja antaa syksynkin lähestyä, vaikka siihen vielä aikaa onkin. 


Sunnuntait ovat itselleni aivan lemppereita, koska silloin saa löhötä aamulla ja mikä parasta, panostan aamupalan sisältöön. Rakastan brunsseja ja runsaita aamupaloja. Kukapa ei pitäisi esimerkiksi hotellin aamupalabuffasta, taikka ystävä porukalla käydystä brunssista. Jokainen kasaa lautaselleen juuri sitä mistä pitää ja riittävästi. Sunnuntaiaamuisin ei ole kiire minnekään. Viimeisinpiin sunnuntai aamupaloihin on kuulunut mm. appelsiinimehua, kahvia, leipää, kananmunaa, salaattia, leikkelettä, juustoa, hedelmää, jogurttia ja mysliä. Pidän täytetyistä leipäsistä, mutya nyt olen innostunut kasaamaan kaiken lautaselle, niinkuin noutopöydässä. Kuvista puuttuukin haarukka ja veitsi, jota ovatkin tärkeät aseet aamuisin. 

Tänään onkin menossa hieman aikaisempi aamupala, joten pidemmittä puheitta. toivotan kaikille hyvää viikkoa! Kyllä minä täällä olen, vaikka pidänkin hieman rennonpaa kesää kirjoittelusta. 
-Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti