Kylppäriin ilmestynyt allaskaappi

by - heinäkuuta 18, 2019Morjesta!
En ole aiemmin kuvannut kylpyhuonettani lainkaan ja nyt ajattelin tehdä poikkeuksen. Asun vuokralla, joten minulla ei ole sanavaltaa kylpyhuoneen uudistamiseen. Jotain pystyin kuitenkin tekemään ja nyt vihdoin sain hankittua myös allaskaapin. Kylppäri on valkoinen ja siisti, ei siis sinäntä valittamista, mutta peilikaapin lisäksi järkevää säilytystilaa ei muuttaessani ollut. Seinillä oli kaikenlaisia hyllyjä ja korisysteemejä, jotka otin jo alussa pois. 
Ystäväni kävi visiitillä parisen viikkoa sitten ja päätimme extempore hypätä autoon Ikeaan huristellen. Olin miettinyt jo kauan hankkivani allaskaapin, mutta jotenkin se on vain unohtunut. Nyt oli siis hyvä mahdollisuus sen hankintaan. Koska en halunnut alkaa säätämään kaapin kanssa, ostin omilla jaloilla seisovan yksilön. Tiedän että kaappi on matala ja olisi kivempi jos se olisi lähempänä allasta, olen tyytyväinen sen siistiin ulkonäköön ja tilavuuteen. Putkistot vaikuttavat kaappiin, joka tapauksessa, joten en olisi selvinnyt ilman tuunaamista korkeammankaan kaapin kanssa. Kaappi on siis Ikealainen 20 euron arvoinen kapistus, joka oli helppo ja nopea kasata. Ihanaa kun sain siirrettyä pesuaineita ja muita tavaroita kylppäriin. Tähän saakka olen pitänyt niitä eteisen kaapissa.

Kylppäri on muutenkin somistukseltaan hyvin yksinkertainen. Pyykkikorina toimii harmaa kori, joka on tainnut olla muutamien eurojen arvoinen. Altaan reunalla istuu pumppupullo ja sirosta maljakosta löytyy kukkasia. Nyt mennään näillä eväillä, mutta kyllähän siitä haaveilee että joskus pääsee oman kylppärinsä suunnittelemaan alusta loppuun. Mukavaa torstaita!
-Riikka


You May Also Like

0 comments

Kiitos kommentista!