29. heinäkuuta 2019

Ruokaa ja sisustusta - Lempparit Tampereella
Kävin muutama viikko sitten ystäväni luona Tampereella ja pakko myöntää että kaipuu kasvoi hieman. Muutosta on nyt puolisen vuotta aikaa ja ikävä Tampereelle on ollut jo useampaan otteeseen. Ihastuin kyseiseen kaupunkiin aivan kympillä, siellä pari vuotta asuessani. Tampereessa ihastuin sen brunssi-, auringonpalvonta- ja puistokulttuuriin. Hassua kirjoittaa näin, mutta kesäisin oli ihana kävellä lähimpään puistoon ja heittää päällimmäiset vaatteet pois. Ihmiset ottivat ja ottavat edelleenkin aurinkoa missä tahansa puistossa ja Lahdessa tuijotetaan kuin mitäkin paljastelijaa, jos bikineissä menet puistoon loikoilemaan.

Brunssit ovat aivan oma lukunsa ja monessa paikassa on joka viikonloppu brunssi. Siellä tuli käytyä satunnaisina viikonloppuina, kavereiden synttäreinä tai ylipäätään hyvällä porukalla syömässä, nauttimassa toisten seurasta. Lahden brunsseihin taitavat kuulua tasan pari paikkaa, joissa on viikonloppuisin tarjolla enemmän syötävää. Perinteiset äitienpäivä-, ja vappubrunssit eivät riitä tyydyttämään omia fiiliksiäni. Tampereella ollessa oli aivan ihanaa käydä syömässä hyvin, viettämässä iltaa hyvässä seurassa ja itse kaupungista nauttien. Vaikka visiitti oli pikainen, reissu oli kyllä ihana. Listasin alle omat top 3 paikkaa Tampereella. Nämä sisältävät ruokaa, juomaa ja sisustusta.

1. Cafe Europa
-  Illanviettoa, viiniä, vähäsen syötävää ja rentoa meininkiä. Europa on ihanan tunnelmallinen paikka ja aivan keskustassa.

2. Aitoleipä cafe
- Aivan ihana brunssipaikka! Useasti hyväksi todettu, eikä koskaan pettymys. Varsinkin nyt Tampereella käydessä tuli syötyä isosti Aitoleivässä. Annoinkin hyvää palautetta, koska brunssi oli kehittynyt entisestään. Brunssi pitää sisällään salaatteja, hedelmiä, leipiä, nakkeja, kananmunaa erimuodossa, jogurttia, marjoja ja lista jatkuu...

3. Sisustusliike Kantriina
- Laukontorilla sijaitseva sisustusliike. Siellä on paljon erityylisiä sisustusesineitä, tekstiilejä, huonetuoksuja, tekokasveja, mattoja ja astioita. Kantriinassa on kaikkea ihanaa ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Tämä oli oma lempparini Tampereella asuessani.


Käy ihmeessä kurkkaamassa nämä ja kerro mitä tykkäsit. Hyvää alkanutta viikkoa!
-RiikkaEi kommentteja:

Lähetä kommentti