29. elokuuta 2019

Tyynynpäällisiä ja maali haaveita olohuoneeseenTaas ollaan olkkari kuvien äärellä. Tuntuu että kuvailen kotia aina samasta kulmasta,mutta totuus on että sisustus taitaa olla vähän kesken siellä täällä. Eteiseen haluaisin hankkia tänä syksynä suuren kuramaton ja senkin ylle haluaisin toisenkin taulun. Makkariin haluaisin isomman (ja oman) yöpöytävalon. Koska pääsin vauhtiin haluamisen kanssa, kerronpa tähän hieman lisää. Rakas Joulupukki, toisitko aiemmin mainitsemieni asioiden lisäksi jo syyskuussa kukkapöydän, lepotuolin ja täydellisen beigen sävyn olohuoneen seinään? 

Sain hetki sitten päähäni pinttymän beigestä tai greigestä seinästä. Muutamaa sävyä olen käynyt katsomassa ja metsästämässä, mutta sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt. Maalin laittaisin kuvissa näkyvälle takaseinälle. Se on korkein ehjä seinä asunnossa ja siksi se kaipaisi jotain. Hyviä sävyjä saa siis ehdottaa. Tummaksi en kuitenkaan halua seinää vetää, koska kalusteet ovat tumman puoleisia. Kuvissa näkyy tyylikkäästi myös seinältä pudonnut taulu.... Sohva sai ripauksen väriä ja laitoin siihen pari luumun väristä tyynynpäällistä. Ne toivat kivasti eloa pellavan ja kuviotyynyn seuraan. Pumpula tyyny on jotenkin tosi suloinen ja ihana. Tämän värikkäämmäksi ei koti varmaan koskaan mene, ellei jokin yhtäkkinen tyylin vaihdos iske. Voisin kuvitella hankkivani tehosteeksi jonkin raikkaan värisen kalusteen, mutta muuten värimaailma tule varmaan aina olemaan aika neutraali. Jotenkin aivot ottavat hirveästi ärsykkeitä pienistäkin asioista kotona ja haluan pitää kaiken järjestyksessä ja senkään takia en varmaan väreillekään lämpeä. Keskittymiskyky lähtee kotona muuten lentoon. 

Kuvasin nämä kuvat eilen aamulla ja niistä tulikin kivan valoisia ilman yrittämistä. Nyt ulkona on harmaata ja sade ropisee kattoon. Taidan juoda vielä pari kuppia kahvia ja nauttia hetken rauhasta. Myöhemmin pääsenkin hoitamaan pankkikorttini asioita, koska unohdin sen pin-koodin. En käsitä miten tässä onnistuin, mutta eilen sain vielä parin yritykseni jälkeen lukittua kortin käyttömahdollisuudet väärillä koodeilla. Se meni oikein nappiin se. Sen jälkeen työt kutsuvat ja  illalla pääsen pitkän työputken jälkeen ansaitulle vapaalle. Mukavaa viikonloppua ja älkää unohtako omia koodejanne.
-Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti