26. marraskuuta 2019

Kauneudenhoito - Omia rutiinejaHeippa! Nyt höpötelläänkin kauneusjuttuja, joita ei usein tule julkaistua. Vanhat rutiinit ovat edelleen aikalailla voimassa, mutta mukaan on tullut pari uutta lemppari tuotetta. Heti kun ilmat viilenevät alkaa se näkyään omassa ihossani. Kasvot ja varsinkin kädet kuivuvat. Kynsien kasvu hidastuu ja niistä tulee hauraammat. Ensimmäistä kertaa koskaan, olen joutunut koko syksyn kuljettamaan käsivoidetta mukanani paikasta toiseen...

Iho.
Pesen kasvot aina aamuisin ja iltaisin koitan puhdistaa meikkien rippeetkin pois. Silmämeikki on lähtenyt tosi kivuttomasti Garnierin SkinActive Eye make-up removerilla, joka poistaa hyvin myös vedenkestävän meikin. Kuorin kasvojen ja vartalon ihoa säännöllisen epäsäännöllisesti. Se auttaa kasvoja pysymään helppoina meikattavina. Pohjustan meikin myös aina kosteusvoiteella ja primerilla. Lisäksi käytän kasvonaamioita ja tykkäänkin testailla erilaisia vaihoehtoja, joten näitä saa suositella!

Tätä toitotetaan kaikkialla, mutta juokaa tarpeeksi vettä. Se on paras asia mitä iho voi saada ja itse juon aivan liian vähän. Lisäksi oma vakio huulipunani ( joka näissäkin kuvissa näkyy) on MAC Velvet Teddy. Sen perään on usein kyselty, niin ajattelin näiden kuvien yhteydessä sen taas mainita.


Kulmat.
Näistä ei oikein ole kummempaa sanottavaa. Värjään niitä kotivärillä ja omaksi lemppariksi on muodostunut Beauty Lash kulmakarva- ja ripsiväri. Tuotetta on helppo käyttää ja iho ei ole reagoinut mitenkään väriaineisiin.

Hiukset.
Olen parhaillani kasvattamassa omaa väriäni takaisin ja edellisestä tyven värjäyksessä on kulunut jo vuosi ja useampi kuukausi. Latvaa olen käynyt pari kertaa raidoittamassa vaaleammaksi ja onpa ollut ihanan helppoa, kun tyveä ei ole tarvinut värjäillä lainkaan. Olen myös yllättynyt miten tumma oma värini onkaan ja niskasta se on hyvin lähellä mustaa, koska se ei ole päässyt kosketuksiin auringon kanssa.

Koitan pestä hiuksiani mahdollisimman harvoin, jotteivat ne vaurioidu ja saa ''turhaa'' rasitusta. Käytän välillä kuivashampoota ja ehdottomasti suosikki merkiksi on valikoitinut Batiste. Sen lisäksi että tuote toimii ja jättää hiuksen keveäksi, useissa noissa on myös miellyyttävä tuoksu. Varsinkin tähän aikaan vuodesta, käytän hiuksiini jonkin verran öljyjä. En ole vielä löytänyt täydellistä tapausta, joten näistäkin otetaan vinkkejä vastaan. Tykkään hiustenpesun yhteydessä käyttää myös naamioita. Moroccanoilin ja Revlonin naamiot olen todennut todella toimiviksi omalle pehkolleni. Näitä tulee käytettyä noin kerran viikossa.


Tässä oli tiivistetysti omia ruutiineitani. Mitään ihmeellisiä taikoja ei ole, mutta mainitsemiani tuotteita kannattaa testailla. Itse voin suositella niitä täysin. Marraskuun viimeinen viikko on meneillään ja olen jo hetken haaveillut joulukuusesta. Sitä en tosin ole ihan vielä laittamassa, vaikka moneen kotiin se onkin jo rantautunut. Kotia olen kyllä laitellut kuntoon ja uusi ruokapöytä on myös saapunut. Pöytä on hankittu Tori.fi kautta ja siitä teen varmaan myöhemmin omaa postausta. Kivaa kuun loppua ja tämä täällä yrittää taas aktioitua postailun kanssa.
-Riikka
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti