15. tammikuuta 2020

Irtisanottu asunto ja ensimmäiset kuvat uudesta kodistaHei! 
Pieni hetki kirjoittamisesta onkin jo vierähtänyt ja paljon on ehtinyt tapahtumaan. Tässä kirjoittaessa istun ison kahvikupin kanssa, uudessa kodissa ja ruudulla pyörii Täydelliset Naiset. Vapaapäiväni on alkanut aika kivasti sateisesta säästä huolimatta. Olen lähiaikoina myynyt vanhoja kalusteita ja käynyt kaappien sisältöä runsaasti läpi. Olen tekemässä muuttoa, joten tavaraa on ollut helppo karsia. Luulin käyneeni kaiken läpi Lahteen muuttaessani, mutta huh heijaa niin en ilmeisesti ole tehnyt. Oikeastaan olen viettänyt enemmän aikaa jo uudessa osoitteessa, vaikka tavaroita on hieman vielä vanhalla asunnollani. Kun asunnosta tulee ilmoitus julkiseksi, voin sen jakaa tännekin jos joku etsii Lahdesta ihanaa asuntoa. Olen täysin rakastunut siihen, mutta elämä muuttuu ja sen mukana tarpeet. Hassua miten monessa osoitteessa sitä onkaan ehtinyt asumaan, siitä lähtien kun on tullut lennettyä pesästä.
Haluaisin löytää itselleni kodin, jossa tulisi asuttua useampi vuosi. Tähän mennessä elämä on muuttanut joitain osa-alueitaan, juuri ajoittuen lähelle muuttoa. Tämänkin asunto johon nyt olen asettumassa, ei tule olemaan mikään loppuelämän koti. Tulemme tässä asuessamme selailemaan myytäviä asuntoja lähistöltä. Tuntuu että asuntoja on tullut viime vuoden aikana selattua paljonkin, mutta mikään ei ole oikeasti kolahtanut. Saa nähdä kauanko kestää, että se oma koti löytyy.

Erilaisia sisustustyylejä on maailma pullollaan ja vaikka mielessäni onkin tietynlaisia haaveita, sisustan kotini asunnon mukaan. Olen ihan sitä mieltä että itse asunto sanelee tyylinsä ja olen yrittänyt kunnioittaa eri aikakausia. Tällä en tarkoita, että ostaisin kaiken alusta saakka uudelleen. Yhdistän jo olemassa olevia sisustusesineitä. Esimerkiksi sohvani on vaihtunut useaan otteeseen, mutta eri syistä ns. uusi on ollut valmiina odottamassa muuttoa ja olen myynyt vanhan eteenpäin. Olen aiemminkin puhunut täällä  siitä, että ostan suurempia sisustusjuttuja yleensä käytettynä. Tälläkin hetkellä käytössä oleva ruokailuryhmäni on käytettynä ostettu. Tuolit ovat alunperin Maskusta ja pöydän historiaa en oikeastaan tiedä. Ainoa kaluste joka uuteen kotiin on ostettu, on vaatehuoneeseen tuleva kaappi. Nyt odotellaan sen toimitusta (jonka oikeastaan pitäisi tapahtua tänään, peukalot pystyyn) ja silloin pääsen hinaamaan loput tavarani tänne. Toivottavasti sullakin on kivasti startannut päivä.

-Riikka M
2 kommenttia:

  1. Itsekin aika paljon ostan suurempia sisustustavaroita käytettynä. Muutin muutama päivä sitten, luulin myös käyneeni läpi kaikki tavarat, mutta en ollut. Käytin muuttopalvelua, mikä oli helppo tavaroiden roudaamisessa. https://www.muuttokuljetuskulmala.net

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea uuteen kotiin! Niin sitä tavaraa vaan salakavalasti kertyy

      Poista