4. helmikuuta 2020

Kurkistus eteiseen 

Niin se helmikuukin on taas hujahtanut käyntiin ja työt ovat pitäneet itseäni kiireisenä viimeisen viikon. Tämäkin viikko on aika vauhdikas, mutta onneksi viikonloppu on näiltä näkymin vapaa. Ulkona paistaa ihanasti aurinko ja koirakin sai "aurinkotuolin" ikkunan eteen. Sillä ei siis ole mitään asiaa ruokapöytään, mutta nappasin siitä tuolin ikkunan luokse. En ole tavannut vielä yhtäkään kääpiöpinseriä, joka ei nauttisi auringosta ja lämmöstä. Tuolla tuo nyt pötköttelee tuolilla ja imee turkkiinsa D-vitamiinia.


Olen varmaan kaikissa viimeisimmissä postauksissa puhunut muutosta ja tähän aion vielä sujauttaa pienen pätkän aiheeseen liittyen. Nyt oveen on ilmestynyt minunkin nimeni ja nyt tämä on virallisesti myös minun ja Pöystin (koiran) koti. Eteinen on ollut paikka, johon on tullut tehtyä eniten hakintoja muuton aikana. Koska ovella ei ole paljoa tilaa, hankimme pitkän kuramaton eteiseen ja oikeastaan koko eteinen onkin vuorattu matolla, jotta kengät jalassa pääsee myös vaatehuoneelle ja peilaamaan. Löydettiin myös huippu hintaan peili eteiseen  ja instagramissa minua seuraavat ovatkin varmaan huomanneet, kuinka siinä tuleekin peilailtua päivän asuja. Senkki on asunnossa jo ollutkin aiemmin, mutta sisustajana täytyihän siihenkin hankkia sisustusrompetta.

Työt alkavat nyt kutsumaan ja alan pakkailemaan laukkua. Ei haittaa kyllä yhtään, että työmatka taittuu kävellen. Keli on ihana ja toivottavasti sunkin päivä on yhtä pirteä. Kivaa tiistaita!
-Riikka M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti