4. huhtikuuta 2020

Olen onnellinen
Loppuviikosta sain Sasalta viestiä ja samassa paketissa onnellisuushaasteen. Tarkoitus on siis miettiä niitä asioita, jotka tuovat nyt iloa ja onnea arkeen. Tällä hetkellä on paljon asioita joista voisi olla stressaantunut, huolissaan ja peloissaan. Olisi helppo vaan aiheuttaa solmu aivoihin, miettien tätä kaikkea. Nyt kuitenkin on hyvin aikaa miettiä niitä positiivisia asioita.  Kiitos Sasa haasteesta! Tästä pääset kukkaamaan hänen blogiaan

Kirjoittelin Instagramin puolella, että puolitoista vuotta sitten sanoin etten varmasti muuta takaisin Lahteen. Silloin sanoin myös etten tule asumaan tässä asunnossa, jossa nyt asun. Asiat ovat siis muuttuneet paljon, nyt tämä asunto tuntuu kodikkaalle ja voin tätä kutsua kodikseni. Haaveilen kuitenkin siitä oikeasta kodista, joka vielä jonain päivänä löytyy. Nyt kuitenkin olen onnellinen kodista ja näistä jotka sen kanssani jakavat. Arki on huomattavasti helpompaa tärkeän ihmisen ja karvaisen otuksen kanssa.
Olen onnellinen perheestäni. Sisaruksia minulla ei ole, mutta vanhempien kanssa olen tosi läheinen. Ollaan yleensäkin usein yhteyksissä, mutta varsinkin nyt kun ei päästä näkemään.

Olen onnellinen olemassa olevasta työpaikastani, vaikka nyt teenkin vuoroja todella supistetusti. Lomautus on kuitenkin väliaikaista (ainakin toivottavasti) ja työpaikka on kuitenkin tallella tämän jälkeen.

Olen onnellinen auringosta, joka paistaa päivisin olkkariimme. Pötkötellään Mindin kanssa  jumppamatolla, siellä mihin auringon säteet osuvat. 

Olen iloinen hitaammista aamuista. Rakastan aamuja ja aamupaloja. Nyt kahvikupin kanssa saa rentoutua vielä vaikka tunnin aamupalan syönnin jälkeen.

Olen iloinen, koska kuulin vanhempieni aloittaneen yhteisen harrastuksen -pyöräilyn.

Olen iloinen siitä, että somessa on tälläisinä aikoina enemmän yhteisöllisyyttä, kuin olisin kuvitellut. Paljon on näkynyt tsemppausta, enemmän kommunikointia, pienyrittäjien tukemista ja ylipäätään positiivisuutta.

Haastan nyt sutkin kertomaan mitkä asiat tekee nyt iloiseksi ja onnelliseksi? Pistä kommenttia, laita instaan, tai blogiin. Vinkkaa myös mulle, niin käyn lukemassa. Aurinkoista lauantaita!
-Riikka M


2 kommenttia:

  1. Niin ihania juttuja Riikka, samaan olen kiinnittänyt huomiota, nimittäin tuohon yhteisöllisyyteen.
    Kiva, kun lähdit mukaan!
    -Sasa

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! Somessa kyllä huomaa ihan erilaisen asenteen ihmisillä :)

    VastaaPoista