10. huhtikuuta 2020

Olohuoneen uusi järjestysYllättävän kauan kestikin, enne kuin aloin pyörittämään olkkaria ympäri. Tammikuusta saakka olen asunut tässä osoitteessa ja  kalusteet on pysyneet hyvin paikoillaan. Maanantaina iski kuitenkin joku touhotus päälle. Vaatehuoneen järjestelyn ja  kylppärin siivouksen jälkeen vuoronsa sai olohuone.  Aloituskuva on otettu muiden kuvien kanssa eri aikaan ja oli jotenkin kiva huomata että kotonahan on siistiä ilman stailaamistakin. Kuva on siis otettu torstai-aamuna ennen sohvalle lösähtämistä. Onpa vielä lisättävä se, että ehdin ottamaan kuvat ennen maton pilaamista. Matossa oli aivan haalea tahra ja ajattelin vähän kostealle pyyhkiä pois. Matto on siis viskoosia ja periaatteessa sen olisi pitänyt koskeus kestää. Tästä alkoikin eilisen illan rumba ja tänään tässä aamulla laitoin uuden maton tilaukseen. Note to self: käytä matot pesulassa. 

Olen sitä mieltä että ruokapöytä ''kuuluu'' ikkunan eteen, mutta tässä asuessani olen huomannut miten vähäisellä käytöllä pöytämme on ja siitä johtuen sohva siirtyi pöydän vanhalle paikalle. Meiltä on kivat näkymät isoista ikkunoista ja nyt sohvalla loikoillessa, niitä pääsee katselemaan. Keittiöstämme löytyy baaripöytä ja jakkarat, joita käytämme päivittäin kahdestaan ollessamme. Olohuoneen pöytään katetaan lautaset vain vieraiden läsnä ollessa. Nyt kun vieraita ei käy, on pöytä ollut lähinnä työskentelypisteenä. 


Tila alkoi heti tuntumaan paljon avaremmalta ja jumppamatto saa nyt röhnöttää keskellä lattiaa. Töiden lomassa tehty taukojumppa tai aamulla puoliunisena suoritettu treeni, lähtee paremmin käyntiin kun mattoa ei tarvitse kaivaa kaapista vartavasten. Kaiken lisäksi tuo meidän matto on oikeastaan ihan kiva löhöilyyn noin muutenkin. Eikä kuosina ole mikään kirkas värikombo. Matto saa kuitenkin siirtyä vaatehuoneeseen, kun normaali arki taas jokus alkaa. Oikeastaan nykyinen arkihan on uusi normaali, mutta jonain päivänä sekin tulee palaamaan vanhaan.

Kattovalaisin rantautui kotiin töiden kautta ja oikeastaan se sopii muuhun sisustukseen ihan kivasti. Tarkoituksena olisi laittaa johto pitkäksi ja valaisin roikkumaan joko ruoka, - tai sohvapöydän ylle. Voin siis lisätä koukun hankinnan Koronan jälkeiseen to do -listaan. Ensi tai sitä seuraavalla viikolla olisi tarkoitus sisustaa vähän väriäkin kotiin. Saa nähdä kuinka käy, koska yleensä olen niin neutraalien värien kannattaja omassa kodissa. Nyt kuitenkin violetti ja tummansininen on puskenut alitajuntaan ihan kunnolla... Mä alan nyt valmistautumaan töihin ja ensiviikon työputkeen. Blogi on seuraavan viikon siis varmaan hiljaisempi, mutta sen jälkeen päivittyy taas normaalisti. Kivaa viikonloppua  ja pääsiäistä kaikille!
-Riikka M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti