1. huhtikuuta 2020

Osa-aikaisesti lomautettuNyt se on tapahtunut, nimittäin jo ennalta arvattu lomautus. Korona on monilla aloilla aiheuttanut hankaluuksia ja tulee niitä varmasti vieläkin aiheuttamaan. Tavallaan kuitenkin ihan positiivista, että suuri osa ihmisistä on  ottaneet suositukset todesta ja jääneet koteihinsa eivätkä kiertele kaupungilla turhaan. Silti tämä on monille yrityksille suuri kuoppa ja isoja päätöksiä joudutaan tekemään. Täytyy sanoa että olen ihan mielelläni kotona, koska terveysedellä mennään. Kirjoitin otsikkoon, että osa-aikaisesti lomautettu ja tässä yhteydessä se tarkoittaa sitä, että teen vielä ihan pikkuista tuntimäärää. Käyn siis tekemässä yhden vuoron viikossa. Työpaikkani siis pysyy vielä auki, mutta minimi tunneilla ja sovelletuilla aukioloilla. Nyt pääsenkin sitten opettelemaan ihan uudenlaista paperirumbaa, nimittäin liiton kanssa.
Tällä hetkellä oma toimeentulo ei huoleta ja aika tyynellä mielellä olen muutenkin. Olin suunnitellut opiskelevani tänä keväänä uutta kieltä, mutta koska kaikki kurssit joita katsoin on peruttu, kiinnostaisi suositukset venäjän alkeet  verkkokursseista. Voi siis olla että tämä tavoite siirtyy myöhemmälle, mutta haluan silti tutkia verkon mahdollisuuksia. Linkkaa siis kommentteihin, jos sulta löytyy suositeltavaa. 

Heitin aiemmin vitsillä, että jos lomautus osuu kohdalle ostan kotiin valkkaria ja canvastauluja. En ole pitkään aikaan maalaillut kunnolla, mutta katsotaan mitä tulevat viikot tuovat tullessaan. Jotain luovaa olisi kyllä kiva tehdä. Tämän lisäksi kauhea sisustusvimma on päällä ja haluaisin nyt viimein ne verhokiskot ja vähän seinämaalia, mutta en viitsi lähteä shoppailemaan värikarttojen kanssa.  Olen jotenkin ihan loputtoman kyllästynyt valkoisiin seiniin ja haluaisin niihin vähän jotain sävyä, vaikka tuskin mitään radikaalia. Sisustaminen voi kyllä odottaa, mutta kauheasti olisi ajatuksia mitä kotiin laittaa. Ehkä alan kasailemaan pitkää to do listaa, jota alan toteuttamaan kunhan tilanne alkaa rauhoittumaan. Nyt jännityksellä odotetaan kauanko Korona meitä piinaa ja rajoittaa. Tsemppiä kaikille työssäkäyville ja työttömänä oleville. Kyllä tästä vielä selvitään!
-Riikka M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti