25. toukokuuta 2020

Kurkistus parvekkeelleAi että. Aurinko paistaa ja kesä lähenee. Parveketta mulla ei ole vuoteen ollut ja nyt tässä asunnossa on! En ollut edes muistanut ikävöidä kyseistä kesähuonetta, mutta voi hitto kuinka siellä on nyt tullut vietettyä aikaa. Parveke on täydellinen paikka lounaalle, päiväkahville, auringon palvontaan ja illan viettoon. Aamulla parvekkeelle ei vielä paista, joten aamukahvi tulee juotua vielä sisätiloissa. 

Nyt olen saanut tehtyä ensimmäiset  hankinnat ja parvekkeen pöytäryhmä on vaihtunut. Suurempia shoppailukierroksia olen hyvin päässyt välttelemään, koska bongailin kalusteita etukäteen netin kautta. Käväisin parin liikkeen pihassa kurkkaamassa pihalle tuotuja kalusteita, mutta kyllä se uusittu Hong Kong veti vaan puoleensa. Kävin nappaamassa kantoon Amalfi tuolit ja pienen kahvipöydän.

Kuvissa näkyvä ruokapöytä tulee jatkamaan matkaansa uuteen kotiinsa ja sen paikalle aion metsästää joko sohvan tai divaanin. Yksi divaani on kyllä jo napannut silmään, mutta vielä vähän mietityttää riiteleekö sen harmaat pehmusteet liikaa tuolien sävyn kanssa. Toinen asia, joka parvekkeelle tulee hankittua, on säilytyslaatikko. Parvekkeella on vähän enemmän tilaa, mitä kuvat antavat ymmärtää ja kuvista katsottuna takana on paikka säilytyslaatikolle ja pieni pöytäryhmä tulee siirtymään kameraan päin. Tästä parvekkeesta tulee kyllä vielä sellainen kesäkeidas, että aion asua aurinkoiset päivät täällä löhöillen. Ihanaa alkanutta viikkoa! Nyt eletään jänniä aikoja.
-Riikka M

2 kommenttia:

  1. Wau noi kalusteet on niin nätit! Kelpaisi kahvit tuolla juoda ♥

    VastaaPoista