19. toukokuuta 2020

Päivittynyt ruokailuryhmä

Viikonloppuna tilasin ruokapöydän kaveriksi kaksi tuolia. Samoja Odenseja meillä onkin ollut jo neljä ennestään, mutta pöytä tarvitsi rinnalleen sen kuusi kappaletta. Tuolit ovat Maskusta ja en ole ennen sieltä tilaillut mitään. Aiemmat tuolit on käytettyinä ostettu ja kuulemani perusteella, vähän jännitti tuo tuolien saapuminen. Olen siis lukenut usein kuinka toimituksessa on kestänyt älyttömän kauan myöskin tavallisten varastotuotteiden kanssa. Täytyy kuitenkin todeta, että kaikki meni paremmin kuin hyvin. Tuolit saapuivat noutopisteeseen jo eilen ja sieltä haimme ne itse kotiin. Tuolit olivat juuri sellaiset kuin pitikin, eikä laadussakaan ollut moittimista. Täydet pisteet siis Maskulle tästä kokemuksesta!


Olin ajatellut pöydän tulevan myöhemmin meille käyttöön, mutta ei haittaa kyllä yhtään tuo asian aikaistuminen. Pöytä on nyt sillä paikalla johon sen olin suunnitellutkin,  mutta senkki tulee siirtymään makuuhuoneeseen. Kunhan korona helpottaa, saadaan purettua makkariin kasautunut työpiste ja niin senkki pääsee omalle paikalleen. 

Eilen tuli kunnolla touhupeppuiltua ja uskonkin olevani parhaimillani, kun tekemistä on paljon. Vaikka hermojani kiristää ihan todella paljon nettisivujen koodailu ja säätäminen (ihan vaan siitä syystä etten osaa) kiehtoo siinä joku silti paljon. Olen muokkaillut nettisivujamme ja koittanut opetella ihan perusjuttuja. Sen lisäksi olen eilen järjestellyt  vaatehuoneen/varaston uudelleen, siivosin kylppärin, imuroin ja leivoin banana breadin. Hassua mite nimensä mukaan tuo herkku on muka leipä, vaikka aivan kakkuahan se maultaa ja sisällöltään on. No joka tapauksessa kyseinen leivos on ollut parin kuukauden vakio tekeleeni ja kyllä se vaan on joka kerta yhtä hyvää. Nyt alan taas aivan muiden asioiden äärelle ja keitän lisää kahvia. Kivaa keskiviikkoa!
-Riikka M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti