17. toukokuuta 2020

Sunnuntai
Sunnuntai on alkanut ihanan rennosti sängyssä makoillen ja kohta lähdetään tuonne aurinkoiseen säähän ulkoilemaan. Tuleva viikko onkin täysin vapaa töistä ja nyt pitäisi keksiä mitä kaikkea sitä sitten puuhailisi. Muutamia tärkeitä juttuja pitää hoitaa ja nyt onkin meneillään tosi kiinnostavia hommia, joista pääsen toivottavasti pian kertomaan lisää. Viikonloppuna olisi kiva korkata myös mökkikausi, mutta katsotaan onnistuuko muiden aikataulujen järjestely. 
Instagramin puolella kerroin, että ruokapöytäni lähtee rempatulle kesämökillemme ja ostan yritykseltämme 6-hengen ruokapöydän tänne kotiin. Ajattelin pöydän saapuvan vasta ehkä kuukauden päästä, mutta sainkin perjantaina viestiä että kuljetus onnistuisi samantien. Noh, nyt olkkarissa on uusi pöytä, joka on aivan ihana. Käytössä meillä on ollut Maskun Odense tuolit ja nyt pistin tilaukseen kaksi kappaletta lisää. Hyvä tuuri kävi tässäkin, sillä tuolit taitavat poistu valikoimasta ja ne olivat - 60% alennuksessa.  Aiemman tuolini olen myös löytänyt huippuhintaan tori.fistä.


Rakastuin pöytään samantien, kun ostimme sen stailauskohteita varten. Nyt sille ei ole ollut käyttöä, joten oli loistava hetki ottaa se varastosta itselle. Sitten kun kokonaisuus on tuoleineen päivineen kasassa, laitan tänne blogin puolelle kuvia. Kivaa sunnuntain jatkoa sinne ruudun toiselle puolelle!
-Riikka M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti