14. toukokuuta 2020

Valmistunut mökki ja blogin muuttunut etusivuMeinasin julkaista tämän postauksen teille eilen, mutta tekstin kirjoittamisessa oli teknisiäongelmia. En ollut vielä kurkannut tähän blogin etusivulle ja sen avatessani en tietänyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Etusivulle oli levähtänyt vaaleanpunainen väri, tekstit pomppivat pitkin ja poikin, sekä skaalautuminen oli niin p**seellään, kuin vaan voi. Blogipohjassa oli ilmeisesti päivitykset käynnissä ja se ei enää tukenut teemaani. Koska en ole erityisen hyvä kodaaja ja vaan osaan vain pieniä muokkauksia, tässä tämä minun blogini nyt on. Muokkasin tämän nyt käyttökelposeksi ja ulkonäkö tulee vielä varmasti muovautumaan. Nyt täytyykin tehdä sotasuunnitelma, että palkkaanko myöhemmin jonkun tekemään uuden blogin vai ryhdistäydynko koodauksen suhteen ja alan opettelemaan...

Olen kirjoitellut aiemmin pieniä infoja kesämökkimme remontista ja nyt voin todeta remontin olevan valmis. Jes! Ajattelin postauksen loppuun linkkailla aiemmat tekstit, jos joku haluaa käydä järjestyksessä näitä läpi. Kävin itse viikonloppuna ensimmäisen kerran kurkistamassa mökkiämme ja visiitti taisi kestää vartin verran. Ehdin kuitenkin katsomaan työn jälkeä ja ihailemaan, kuinka mökkiin tulikaan lisää tilaa leivinuunin lähdettyä. Korona tuli meille sinänsä hyvään aikaan, että remppamiehet ja naiset pystyivät tyhjällä mökillämme tekemään töitä. Eli heillä on riittänyt hommaa, vaikka jotkut työkeikat olisivatkin lykkäytyneet vuoden lopulle. 

Isoin muutos on tapahtunut keittiössä, kun vanhat kaapistot on purettu pois ja uudet isketty tilalle. Kaappien ovet ovat Cellon Pajalat, vetimiksi valittiin Cellon V0058.ja välitila, sekä taso ovat Cellon Savutammea. Kuvia  on otettu isäni puhelimella ja siitä syystä laatu ei ole kovinkaan hyvä. Seuraavan kerran kun menen mökille, aion kuvaat siellä kunnolla tyhjän ja kalustetun mökin.  Teimme kalustus-ja somistussuunnitelmaa korostaaksemme mökin uutta ilmettä ja tehdäksemme siitä toimivamman. Saimme mökin sisustamisen yrityksemme (Dekoraaduo) hommaksi ja ajateltiin vetää mökki pakettiin tässä parin viikon sisällä. Paku siis alle ja kalusteita noutamaan. Suunnitelmana on tuoda mökkiin turkoosia, harmaata ja veden eri sävyjä, unohtamatta mökkimäisi kukkatyynyjä. 

Tässä mökkiä koskevat postaukset.
-Riikka M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti