17. kesäkuuta 2020

Eteisessä
on tällä hetkellä ripaus sinistä. Maalailin muutama viikko takaperin uuden taulun ja se käy nyt kesällä eteiseen. Kuvat eivät anna oikeutta taululle yhtään, mutta luonnossa hopeiset alueet kiiltävät tosi kivasti.  Taulun sinisenä kaverina on Jotexilta tilattu iso maljakko. Maljakko on käsin tehty ja pinta on ihanan eläväinen. Sisustusrisuksi valikoitui Finnmarilta kotoisin oleva ''oksa''. Samanlainen setti löytyy myös olkkarin ruokapöydästämme. En oikein tiedä minkä jäljitelmää sisustusrisu oikein esittää, mutta se on niin kesäinen.

Aiemmassa postauksessa oli remontoidun ja stailatun mökin lopputulos. Nyt kun päämökkimme on saatu kuntoon, iski hirveä hinku laittaa myös nukkumapaikat kuosiin. Mitään remonttia niihin ei ole tulossa, mutta olen nyt ostanut (ja ottanut omasta kaapistani) mökille uusia tyynynpäällisiä, maton, taljan, sekä sisustusrisuja. Juhannus tulee menemään mökillä, joten perjantaina pääsen sinne sisustamaan. 
Ihmisille on tainnut tässä vaiheessa vuotta tulla someähky. Kevät on ollut erikoinen ja somea on tullut selattua enemmän kuin ennen. Lisäksi nyt kun kesä on alkanut, on se luurin selailu saattanut jäädä vähemmälle. Tämän muutos näkyy todella radikaalisti myös omissa kanavissani. Blogin lukukerrat on aivan romahtaneet, Instagramin stoori-osion katselukerrat on vähentyneet puolella ja yrityksenkin Instan kävijämäärät on vähentyneet. Pidän ihan positiivisena sitä että ruutuaika on vähentynyt myös itsellänikin ja blogissa postauksia tulee näin kesällä hieman harvemmin. Mitään blogitaukoa ei ole tulossa, mutta annan nyt itselleni aikaa nauttia töistä, kesästä ja ihan vaan rentoutumisesta. 

Postauksia tipahtelee siis hiukka harvemmin, mutta Instgram @ riikkamiettinen on kyllä kovassa kulutuksessa. Oikein ihanaa keskiviikkoa ja lähestyvää Juhannusta!
-Riikka M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti