2. kesäkuuta 2020

Kesäkuun toinen ja jatkuneet työt


Lomautus on hujahtanut ihan silmissä ja on käsittämätöntä että nyt eletään jo kesäkuuta. Tähän lomautettuna eleltyyn aikaan on mahtunut paljon, vaikka oikein missään ei ole voinut käydäkään. Paljon on jänniä juttuja meneillään ja tuleva syksy onkin erityisen mielenkiintoinen. Saa nähdä miten kaikki kymmenen liikkuvaa osaa asettuvat silloin. Eilen oma lomautukseni tuli siis päätökseen ja tein maanantain iltavuoron. Myyjänä olen löytänyt itsestäni vielä tavoitteellisempia puolia, kuin mistä edes tiesin aiemmin. Olen myös parantanut sosiaalisia taitojani, niin suomeksi kuin englanniksikin.

Pakko kyllä taputtaa itseään myös olkapäälle, nimittäin on se oma myyntikin kehittynyt minusta aika kivasti vuodessa ja tietotaito on lisääntynyt paljon liittyen myyntiin ja lukuihin. Nykyään huomaa myös hyvin sen oman tyylin myynneissä. Lomautus päättyi osaltani hieman suunniteltua aiemmin ja hauskaa on että palasin nyt töihin, enkä ole saanut vielä ollenkaan kassasta rahaa. Tässä kuussa täytän myös vuosia ja saa nähdä tuleeko asiaa juhlistettua mitenkään. Ehkä sitä voisi viettää (taas) iltaa parvekkeella viinilasi kädessä. 

Yrittäjyyden puolella tämä aurinko ja Koronan (ainakin hetkellinen) helpottaminen on herättänyt myös paljon inspiraatiota. Ideoita olisi nyt tälle kesälle ja täytyy katsoa, josko loppuviikosta päästäisiin suunnittelemaan lisää. Nyt on jotenkin taas hirmu aktiivinen olo ja toivottavasti se kestää vielä pitkään. 

Terasseille tai shoppailemaan en ole lähtenyt, mutta varasin eilen ajan luottokampaajalleni. Tarkoituksena olisi poistaa hiuksista keltaisuutta ja tuoda sitä samaa kylmää latvoihin, mitä oman värinen juurikin on. Olen tykästynyt niin paljon tuohon omaan väriin, että tulee vain ihmeteltyä miksi se on junnuna pitänyt värjätä tummemmaksi. Niskassa väri on todella lähellä mustaa, kun aurinko ei ole siihen päässyt käsiksi. Ensi viikon värjäysaikaa odotellen.
-Riikka M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti