28. heinäkuuta 2020

Mökiltä kotiinViikko mökillä on nyt taputeltu ja tämä päivä alkoi yrityksen hommilla heti aamusta. Palattiin eilen takaisin kaupunkiin ja voi juku miten uni maistui yöllä (olisi hyvin maistunut aamullakin). Mökkeillessä oli hauskaa ja kavereita riitti, mutta nyt on kyllä pieni väsymys päällä. Mindikin pötköttää kainalossa ja on ihan uupunut koko pihan ja vieraiden vahtimisesta. 

Vaikka olenkin kuvannut ihan muutaman stoorin instagramiin, on tässä ollut muuten vähän sometaukoa. Ajattelin alunperin laittaa mökiltä kunnon kuvasarjan tänne blogiin, mutta puhelin on pysynyt aika hyvin pois pelistä. Kelien puolesta meille sattui perinteiseen tapaan sateet, mutta sunnuntaina oli ihanan aurinkoinen aamu ja aamupala katettiin grillikatokseen. Vieraita on tullut ja mennyt, joka tarkoittaa tietysti saunan ja grillin kuumenemista. Nyt Kun mökkiremontti valmistui, ostelin muutakin kivaa mökille. Katokseen tuli hankittua tosiaan nuo roikkuvat koristeet, tekokukat vanhaan kannuun ja uudet tabletit. Lämpölampun kanssa katoksessa on pystynyt myös iltaisin istuskelemaan. 

Elokuu tulee taas vaihteeksi olemaan tosi vaihderikas. Työpaikan sijainti vaihtuu ja koulu alkaa. Vielä pitäisi päivittää läppäri kuntoon ja hoitaa muita asioita ennen arkeen paluuta. Onhan tässä vielä hetki lomaa jäljellä ja se tulee menemään kaupungissa. Saan siis hyvin hoidettua kaikki kuntoon ennen uusia tuulia. Kivaa viikkoa!
-Riikka M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti