31. heinäkuuta 2020

Sääret pilkuilla ja kirja luettavana

Lomalla menee päivistä ihan sekaisin ja ne on kuluneet aika vauhdilla. Nyt tätä kirjoittaessa aurinko paistaa ja mä istuskelen partsilla viinilasi kädessä. Vielä olisi yrityksen lasku väsättävänä (huom. vain lasillinen viiniä) ja elokuu saa tulla. Parveke on jäänyt olkkarina ihan unohduksiin nyt kesällä ja se on toiminut makkarina useana yönä. Ollaan nyt pinserin kanssa nauttimassa auringosta tässä sohvalla ja suunnittelin viettäväni tulevan viikon tässä. Viimeinen kokonainen lomaviikko käynnistyy maanantaina ja menen vielä käymään Tampereella. Muuten suunnitelmia ei oikeastaan ole ja nään nyt partsin ja auringonpalvonnan hyvänä ideana. Kaveripariskunnan lähestyvät häät saa myös pienen innostumisen tähän auringonottoon. Olisihan se kiva näyttää nätisti ruskettuneita sääriä mekossa, eikä tämän hetken punertavia hyttysen pistoksia. 

Kirjoittelin monta postausta sitten, että tykkään kirjoittaa pitkiäkin tekstejä, mutta kirjojen lukeminen tuottaa tuskaa. Tästä pääset kurkkaamaan kyseisen tekstin. Sain kuitenkin nyt lainaan kirjan, jonka sisältö kertoo kirjoittamisesta. Nyt odottelenkin kovasti inspistä, jotta saan aloitettua lukemisen. Aihe kun on tosi kiinnostava. Toisaalta voisin myös koittaa ottaa itseäni niskasta kiinni ja vain aloittaa. Ehkä tänne bloginkin puolelle saisi uutta puhtia tekstin laadun suhteen. Nyt aiheet poukkoilee vähän aiheesta toiseen ja postaukset on lähinnä hölinää kuulumisista. Täällä en jaksa edes liikaa miettiä kielioppia ja postaukset syntyy usein puhelimella. Ehkäpä se aiemmin mainittu partsilla löhöäminen tapahtuukin kirjan kanssa. Hyödytte siis tekin tästä kirjasta jotain...

Oikein kivaa ja aurinkoista viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle! Nautitaan tästä auringosta, kun se viimein taas paistaa. 
-Riikka M Ei kommentteja:

Lähetä kommentti