3. heinäkuuta 2020

Valmiiksi sisustettu parveke
Instagramissa mua seuraavat onkin varmaan saaneet jo ähkyn aiheesta parveke. Viikon verran partsi on toiminut myös makkarina, eikä normaalit kalusteet ole olleet omilla paikoillaan. Lattiaa on koristanut ohut patja ja petivaatteet. Keväämmällä kirjoittelin tänne blogin puolelle uusista kalusteista ja ylimääräisestä ruokapöydästä, joka oli hetken jemmassa parvekkeella. Kesäkuussa tuo pöytä lähtikin jaloista ja parveke pääsi kunnolla käyttöön.

Kalusteet on yllätten hankittu entisestä Hongkong tavaratalosta, eli nykyisestä Rustasta. Rustan valikoima on mielestäni muuttunut parempaan suuntaan ja olisiko myymälätkin remontoitu talven aikana(?). Voi olla että muistan ajankohdan väärin, mutta myymälöissä on hieman Ikeamainen, koko kaupan kiertävä tyyli. Uusien parvekekalusteiden löytyminen oli positiivinen yllätys, enkä ennen ollutkaan ostanut Rustasta mitään pesuainetta kummempaa. Viimeisimpänä hankintana Sokokselta parvekkeelle ovat rantautuneet hortensiat. Haluaisin partsille aidot kasvit, mutta parveke kuumenee niin mielettömästi aurinkoisina päivinä ja säteet paahtavat suoraan kasveihin. Lisäksi olen todella laiska totuttamaan kasveja tai yli päätään kastelemaan säännöllisesti. Siksi muoviset kukat on olleet luottotuote jo pitkään. Sisällä viherkasvit ovat aina aitoja, mutta maljakoissa tykkään pitää muovisia risuja. 

Heinäkuu on vierähtänyt käyntiin ja samoin kesävastuu töissä on sujunut ihan mukavasti. Tämä onkin viimeinen kesä kun meidän myymälä on pystyssä, joten vastuuajasta jää kyllä hyvä kokemus ja lisä cv:hen. Vastuun aikana olen päässyt perusjuttujen (puhelinpalsut, palkkalistat, visupuoli yms.) lisäksi väsäämään myös työvuorolistoja. Kaiken kokemuksen otan avosylin nyt vastaan ja jotenkin kevään ajan on ollut hirveä hinku opetella uutta. Koulu tulee kyllä ihan mahtavaan saumaan ja motivaatiota löytyy. Kesän aikana fiilis on ollut myös jotenkin erityisen hyvä ja odotan innolla tulevaa. Motivoituneena siis kesää eteenpäin. Aurinkoista viikonloppua!
-Riikka M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti