21. elokuuta 2020

Syksy alkaa näkymään kotonaVaikka vielä eletään elokuuta, mä olen alkanut valmistautumaan syksyyn. Rakastan syksyä ja sen tuomia värejä. Vaikka keli viileneekin, tulee syksyn mukana erilaista lämpöä. Viltit, kynttilät ja tohvelit kaivautuvat kaappien kätköistä käyttöön ja liedellä alkaa valmistumaan erilaiset tuliset sopat. Syksy on mun lempi vuodenaika ja arjen vauhdissa, kodin tulee olla mahdollisimman kodikas ja mukava. Monelle syksy on okran, oranssin ja violetin sävyjä, jotka lipuvat sisätiloihin luonnon väreistä. 

Olen jonkin aikaa etsinyt uusia tyynynpäällisiä ja jostain syystä  olen tainnut olla hyvin nirso, koska en ole tässä kesän aikana kelpuuttanut kivijalkaliikkeiden tai verkkokauppojen tuotteita. Nyt kuitenkin onnistuin bongaamaan muutaman päällisen ja pistin tilauksen menemään Ellokselle tiistaina. Puhelin piippasi paketin saapuneen tänään, eli perjantaina. Tilaan tosi harvoin netistä mitään ja aina yllätyn kuinka nopeasti tuotteet saapuvat. Edellinen tilaukseni oli olohuoneen uusi matto, jonka olisin voinut myös hakea myymälästä. Se oli kevään aikana, kun pilasin vanhan mattomme ja Koronan takia ei tullut lähdettyä pyörimään kaupoille. Pistin nyt pari päällistä olkkariin ja yhden makkarin puolelle muiden sinisävyisten kaveriksi. Olen innostunut kuoseista tosi paljon ja niitä näkyy nyt omassa sisustuksessa, sekä pukeutumisessa.

Päivä on lähtenyt tosi kivasti käyntiin ja pian kutsuu taas työvuoro. Viikonloppuna päästään viettämään ystäväpariskunnan häitä ja nyt toivotaan että keli on juhlien puolella. Vaikka alun perin tarkoitukseni ei ollut ostaa uutta asua näihin juhliin, vähän sattuman kautta kaapissa odottaa nyt uudet kengät ja mekko. Pistän varmaan tänne blogin puolelle asupostausta häiden jälkeen. Nyt toivotankin sulle ihanaa alkavaa viikonloppua! Mä lähden ulos koiran kanssa ja sen jälkeen suuntaan töiden äärelle.

-Riikka M


Instagram @ riikkamiettinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti