27. syyskuuta 2020

Koulun ja työn tasapainotteluaIhanaa sunnuntaita! Pian aurinko laskee ja aamun sain viettää rauhassa sohvalla perheen kanssa löhöten. Viikko onkin ollut melko hektinen ja viikonloppukin kruunaantui töihin. Eilisen iltavuoron jälkeen ehdin palauttaa vielä viimeiset koulutehtävät ja tänäänkin oli vielä työvuoro. Nyt viikko on taputeltu kasaan ja illan ajan saa hengähtää. Huomenna aamulla arki taas jatkuu. Vielä (ainakin toistaiseksi) ei ole kuormittunutta fiilistä ja viikot rullailee ihan hyvin. Huomaan kyllä miten kaikki motivaatio ja kiinnostus on koulussa. Toisaalta hyvä että ala on oikea ja opiskelu kiinnostaa, mutta ennen työpäivää saa pitää pienen skarppauksen että tänään myydään ja pistetään tuulemaan. 

Aiemmin vastuumyyjänä työskennellessä vapaa-aikaa tuli välillä käytettyä työjuttujen miettimiseen. Pidän vastuusta ihan yleisestikin ja pienen paineen alla uskon olevani parhaimmillani. Nyt kun työnkuvaan ei enää kuulu vastuumyyjän jutut, on työasiat mielessä tasan sen ajan mitä työpaikalla vietän. On ihana huomata että koulu pyörii tärkeinpänä asiana tällä hetkellä ja nautin siitä että saan kerätä paljon uutta infoa ja kasvattaa tietotaitoa. 

Nyt opintoihin kuuluu muotoilun perusteita ja kieliä. On ollut kiva viettää koululla aikaa ihan käsillä tehden ja miettien miten kehittää työstettäviä tekeleitä. Oli kyseessä sitten värimaailma, tuote protoilu, muodon esille tuonti tai oma ulosanti ja argumentointi. Olen mielestäni enkussa ihan hyvä ja siihen liittyvät tehtävät onki sujuneet hyvin. Sen rinnalla kulkee kuitenkin myös ruotsin preppi (jonka ihan valinnaisena otin) jossa on mielettömästi haasteita. Aiemmin ruotsia opiskellessa opettajan puheet on menneet aivan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Ei voi siis syyttää kun itseään, kun tekee mieli lyödä päätä seinään tehtäviä tehdessä. Olen nyt asennoitunut siihen että ruotsin numerolla ei ole niin väliä, kunhan pääsen kursseista läpi. Omana tavoitteena on kehittää enkkua lisää ja ottaa venäjä mukaan opintoihin.. 

Saavuin juuri hetki sitten kotiin töistä ja nyt aion nostaa jalat pöydälle. Allekirjoittanut on aivan hullaantunut Hercule Poirotiin ja tämäkin ilta taitaa mennä kyseisen herran äärellä. Rentouttavaa illan jatkoa ja tsemppiä uuteen alkavaan viikkoon! 

-Riikka M 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti