19. lokakuuta 2020

Parveke talvikuntoon
Meillä on selvästi vähentynyt parvekkeella oleilu, vaikka joinain iltoina on kiva istahtaa parvekkeelle viinilasi kädessä. Illat on jo ihanan pimeitä ja kausivalojen aika on alkanut. Multa löytyisi yhdet aivan ihanat valot parvekkeelle, mutta siellä ei ole pistorasiaa. Olohuoneen ikkunasta näkyy parveke kokonaisuudessaan ja valoista olisi kiva saada joku yksityiskohta. Muutenkin valot tuovat niin paljon tunnelmaa ympärilleen, että täytyy keksiä joku ratkaisu parvekkeen somistukseen. Kelit ja kosteus vaihtelee nyt niin paljon, että sohvan patjat ja pehmusteet tuli tänään siirrettyä sisätiloihin talvehtimaan. Tuoleihin jätettiin kuitenkin tekotaljat ja ne saavat olla parvekkeella talven yli.
Sain vihdoin aikaiseksi kasata vaatehuoneeseen lisää hyllykkötilaa ja pääsin nyt laittamaan valmiiksi ostetut laatikostot paikoilleen. Vitsi miten tuntuu taas hyvälle, kun on saanut jotain järkevää aikaiseksi. Mä olen tuskastellut kuinka räjähtäneenä vaatehuone on ollut viimeisen pari viikkoa. Nyt aamulla kello 7.30 alkoi ahertaminen ja kymmeneen mennessä koko vaatehuone oli uudessa uskossa. Parvekkeen sohvan pehmusteet mahtuivat nyt siis hyvin järjesteltyyn vaatehuoneeseen säilöön. Hassua kutsua tuota huonetta vaatehuoneeksi, kun sen sisältö on aivan muuta. Vaatteille meillä on kaapistot makkarissa ja vaatehuone on oikeastaan varastona. Sieltä löytyy siivousvälineet, remonttirojuja, muutama matto ja urheiluvälineitä. 

Mä alan nyt nauttimaan illasta ja korkataan perheen kanssa valkkari. Ruokana meiltä löytyy sushia ja koirakin sai herkkuaterian. Huomenna jatkuu taas koulujuttujen väsäily. Kivaa illan jatkoa!

-Riikka M


Instagram @ riikkamiettinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti