9. marraskuuta 2020

Arkea ja aamuisia brunsseja
Ai että! Syksy on nyt siinä pisteessä että opintojen ensimmäiset kurssit on saatettu loppuun ja joulu alkaa häämöttämään. Hassua kuinka nopeasti ensimmäinen puolivuotta oikein hujahtikaan ja kuinka paljon uusia tuttuja ja juttuja koulu on jo tähän mennessä tuonut mukanaan. Tällä hetkellä pidän ihan mielettömästi omasta arjesta ja kuinka se rullailee. Rakastan pientä kiirettä ja deadlineja. Syksy on muutenkin mun lemppari vuodenaika ja tänä vuonna se on tuntunut erityisen hyvälle. Yrityksellä on ollut hieman keikkaa, mulla on ollut myös töitä ja koulua. Arki voi kuulostaa jonkun muun korvaan ihan kamalalle, mutta mulle tämä toimii hyvin. 

Pimeinä iltoina on kiva rauhoittua kynttilöiden äärelle ja kaataa lasiin punaviiniä. Se on muuten varma merkki, mistä huomaa syksyn saapuneen.  Olen muutenkin tosi kova fiilistelijä, mutta nyt harvoin olevat vapaat tuntuu ihan luksukselle ja silloin paras paikka on olla kotona. Vaikka en vieläkään ole aivan sujut tämän asunnon kanssa, on siitä muovautunut vuoden aikana hyvä tukikohta. Pitkinä ja hitaina aamuina ruokapöytään isketään pikkuinen brunssi ja siitä nauttien siirrytään kahvin kanssa sohvalle. Kiire ei ole mihinkään ja meidän pieni perhe nauttii syksyisistä aamuista löhöillen. 
Olen aiemminkin kirjoitellut täällä blogissa niinkuin instagraminkin puolella, että en ole mikään joulunviettäjä. Rakastan kuitenkin tunnelmavalojen, kynttilöiden, puhtaan kodin ja joulukuusen tunnelmaa. Pian aion ostaa uuden tekokuusen (josta olen jo innoissani), joka tuleekin olemaan käytössä monena vuotena jatkossakin. Kaikissa kodeissani olen laittanut kuusen paikoilleen heti kuun vaihteessa ja sama meno jatkuu tänäkin vuonna. Koristelusta tulee taas yhteinen projekti ja lopputulosta saakin ihailla koko kuuukauden. Vaikka joulun perinteiset ruuat eivät vieläkään rantaudu meille saakka, on yhdessä syöminen ja juominen tapahtumassa tänä vuonna. Ihme ja kumma olen viettämässä tänä vuonna joulua ja meille saapuu vieraita. Nyt pidetään peukut pystyssä työvuorojen suhteen ja toivotaan että joulun suunnitelmat päästään toteuttamaan. 

Oikein kivaa illanjatkoa sinne ruudun toiselle puolelle!
-Riikka M
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti