19. marraskuuta 2020

Kokemuksia - Color Mask osa 2


Viime kuussa laitoin vaalennettuun latvaan hoitavan sävytteen. Sävyksi valikoitui Frozen Mocha ja tästä pääset kurkkaamaan aiemman postauksen, sekä lähtötilanteen. Nyt on kulunut 26 päivää ensimmäisesstä sävytyksestä ja tässä välissä olen pariin kertaan lisännyt sävyä suihkussa käydessä. Vähän aluksi jännitti millaiseksi sävy haalistuu, koska kyseessä on kuitenkin vain hoitava maski. Kuvista tuli aika sumeita ja hiukset näyttää näissä hirveän kuiville. Onneksi tilanne ei kuitenkaan ole kuvien kaltainen, vaan hius on pysynyt sileänä vaikka helposti takkuuntuvaa sorttia onkin.


''Viileän ruskea sävy vaaleille ja keskiruskeille hiuksille. Hajusteeton ja ammoniakiton sävyte, joka lisää hiusvärin kestoa ja samalla hoitaa hiuksia kuin hoitoaine. Kaikkia sävyjä voi sekoittaa keskenään. Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote''

- Teksti lainattu Biozellin sivuilta -
Olen ollut ihan mielettömän tyytyväinen tähän tuotteeseen. Väri haalistuu tasaisesti ja hius on tuntunut pehmeälle. Viimeksi laitoin sävyä hiukseen edellisellä viikolla ja nyt hiusten sävy näyttää tälle mitä kuvista näkee. Mulla on aika paksut hiukset ja tuotetta menee kerralla aika paljon, että saan sen kaikialle mihin haluan. Olen siksi pitänyt sävytyksen väliä vähän pidempänä ja sitä kautta huomasin kivan muutoksen. Auringonvalossa ja haaleimmillaan hiuksessa näkyy pieni aprikoosinen vivahde. Se on ollut ihan kivaa vaihtelua, sillä mietin sitä vaihtoehtoa myös hiuksia sävyttäessä edellisen kerran kampaajalla ollessani. Jos sävytettä laittaisi useammin, tuo vivahde tuskin tulisi esille.  Viime viikolla Tokmannilla oli näitä sävytteitä pakettitarjouksessa ja niitähän tuli sieltä haettua pari jemmaan. 

Oletko sä koskaan käyttänyt sävyttäviä hiusmaskeja ja oletko sekoitellut sävyjä keskenään?

-Riikka M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti