13. marraskuuta 2020

Poolokauluksinen neulemekko
Olen tässä hetken aikaa miettinyt millaisia arkivaatteita tarvitsisin (haluaisin) ja nyt vihdoin jaksoin alkaa sovittelemaan asuja kaupassa. Tykkään enemmän kierrellä sisustus- ja kalustekauppoja, mutta vaatteitakin on joskus hankittava. Pari vuotta sitten kun kirjoitin suosituksen neulemekosta, tuli postaukseen useita lukukertoja ja eräänä aamuna facebookia selaillessa tuli omasta blogista kuva vastaan. Kuva löytyi kirppisryhmästä ja siellä etsittiin kuvan tyylisiä neulemekkoja. Ajattelin jakaa nyt  uuden löytöni, koska helpot ja siistit arkivaatteet kiinnostavat monia.

Neulemekkoja voi yleisestikin yhdistellä sukkiksiin, nahkahousuihin, legginseihin tai vaikka farkkuihinkin. Ensimmäiset kaksi tulevat varmasti olemaan omia suosikkejani ja se näkyy kuvissakin. Ostin lisäksi pari muuta vaatetta ja voisin esitellä nekin, mikäli kiinnostusta löytyy sieltä ruudun toiselta puolelta. Eilenkin päältä löytyi tämä mekko ja sukkahousut. Kaivoin kaapista myös korolliset saappaat ja ai että oli ryhdikäs ja mukava olo koko koulupäivän ajan.

VILA Poolokauluksinen mekko 34.99,-

Väri: Natural Melange

Materiaali: 50 % viskoosia, 27 % nailonia, 23 % polyesteriä


Viikonloppu häämöttää ja se tulee olemaan työntäyteinen. Testiin pääsee myös toinen uusi neulemekko ja saappaat pääsevät taas jalkaan.  Tällä viikolla olen kuullut parista kurssista arvosanan ja eilen kävin työstämässä Illustratorin ensimmäisiä tehtäviä. Kiva oppia lisää uusista ohjelmista ja näitä tulee harjoiteltua varmasti enemmänkin vapaa-ajalla. Kivaa alkavaa viikonloppua! -Riikka M


2 kommenttia:

  1. Miten ihana mekko! Tosi tyylikäs ja varmasti mukava päällä *.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tätä on kyllä tullut pidettyä nyt paljon päällä juuri mukavuuden ja siisteyden asiosta!

      Poista